Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Teşbihte hata olmasın (bir çiviyi çakabilmek için bile defalarca vurmak gerekiyor)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Kaç kere söylediniz. Haklısınız.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()İlla birileri hatırlarsın diye beklemeyin, kendi işinizi kendiniz görün bu hususta Jesse Livermore şöyle der; Tüyolardan pek az kişi para kazanır. Eğer ortalıkta kolay kazanılacak para olsaydı kimse zorla sizin cebinize koymaya çalışmazdı
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Evet.. peki kullanmayı alışkanlık haline getirdim mi; hayır..
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()indikatörlere alarm bağlanıyor bunu biliyorsunuz değil mi_?
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Takip etmedim. Hemen hemen hiç. 1 - 2 baktığımı hatırlıyorum ama çok zaman oldu bakmadım.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ben neden kaçırdığımı biliyorum siz neden kaçırdınız?
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Aynen üstadım teşekkür ederim..
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Sağlık olsun üstadım yenisini buluruz inşallah..
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"bayrk" daha önce değinmiştik golden cross da anlamını biliyorsunuz zaten
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Canımız sağ olsun.. neydi o laf; bütün kuşları vuramayız mı :) böyle bir şey.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hatırlarmısınız bilmem! "quagr" düşüşünü aylarca izledik izledik sonra bir şekilde takibimizden çıktı sonra ne oldu görüyormusunuz 2.5 de dip yaptı hareket başladı fiyatlar 6 üzerinde ama biz o yağlı kuyruğu kaçırdık
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Diyeninde ağzına sağlık hocam doğru demişler sizinde yüreğinize sağlık. Bilirim o duyguyu Allahım herdaim veren el olup hakkıyla kazançları yemeyi güzel ömür yaşamayı sizede cümlemize de nasip etsin inşallah...
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Aynen öyle üstadım vrgyo 100 günlüğe takılıp durur, bayrk bide güzel duruyor sanki..
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam şöyle derler; Eğer tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sizinde emeklerinize sağlık hocam. İyi zamanda ve kötü zamanda desteğinizi sayfadan esirgemediniz rast gelsin inşallah.