Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bereketli olsun. Ben portföyü seyrelttim, bu ortamda az kağıt daha rahat geldi. Toplama tarzında baktığım pkent var, 187 Altın a dikkat ederek; alt sınırım bu. Raysg pc açıp baksam ne iyi olacak, bir de büyük spek markaya dikkat etmem lazım, 55 - 57 yapsa yine teşekkür ederim de yapmaz yapmaz Allahın spek kulu, bana mı soracak? :) Klasik bankam garan var, başka da dikkat edilecek kağıdım yok, diğer birkaç tanede miktar az.
Nasibin açık olsun.
Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam siz işinizi bilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()139 iyimiş uluse :) @Hanım_Teyze şuan tavan ama @ASRN yarın satarım
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bereketli olsun. Tabii ki, ben hep o şekilde bakarım; bana kağıt mı yok, bir de Amasyanın bardaa, biri olmazsa biri daha :)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sizede evet hocam yaklaşık ideal dönüş aralığı ilerlemenin genellikle 1/3 ila 2/3 nü geri alacak (ilerlemenin başladığı seviyeye nufus etmeden)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Orgede tepkiye plan kurmalı üstad ne dersin..
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()140.4 civarında son bulmasını bekliyoruz
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Hayırlı günler bol kazançlar Kolay gelsin 139 140 iyimi , @Hanım teyze kboru almıştım bana kağıt mı yok :) ereğli zaten sabit
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Düzeltmenin nerde sonlanmsini ummaliyiz
Ustat
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"uluse" ne olduğunu neyin neye sebep olduğunu önceden kestirebilirseniz daha sağlıklı planlar kurabilirsiniz şimdi bu ilerlemenin düzeltmesinin son bulmasını bekliyoruz dipten tepeye fib çekerek
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Tskler
Ustat
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@06pecenekli uluse altta
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bu listedekileri yataydan çıktıklarında makim uluse Otto gibi izleyin (önündeki engelin ne olduğunu önceden bilin ve planı ona göre kurun) snica çıkan onyrt çıkmaya en yakın olan
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()onryt
snıca
ıcugs
ımasm
fade
...
yana sarımda olanları biliyorsunuz izliyorsunuz ne olursa ne yapacağınızı da