Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam altını n 3300oldigi yerde gümüş alınırdı arefe günü fırsatta verdi. ve çok dusmeyecegide belliydi altının. ki altın çok çıkmadı hala perdemebe gününe göre bakarsak gümüş iyi yükseldi demek altın ons giderse gümüş baya gidecek anlasilan
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Düzeltme bekliyorum aldığımda yazarım ama sorumluluk kabul etmem. Çünki bu sadece benim tahminimlerime dayalı ve bir kaç dostumla istişare ederek karar veriyorum.
Aydın13 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()34.51 den son elimdeki paladyumlarıda dolar a döndüm.
Elimde platin ve paladyum kalmadı sadece gümüş var onuda makas uygun olmadığı için yarını bekliyorum.
Platin ve Paladyumda düzeltme bekliyorum.
Aydın13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydın13 ()@BJK__35__ paladyum alınca yazar mısın buraya
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Platin düşündüğüm yerleti zorlamaya başladı ilk parçam 150 gr 39.20 de dolar a döndüm biraz önce.
Takibe devam.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmiyorum kardeşim kararsız kaldım rasyo hala düşmedi bir de onsla ilişkisi anormal sen bilirsin biraz al varsın terste kalsın atalıklı aşagı doğru toplar kâr yazanlarla al sat yaparak ortalamanı aşağı çekersin. Al sat simulasyondaki işlemlerimi pek cögunun aksine gizlemedim şu an sattığim parçayı fazlssiyla aşagidan geri alabiliyorum. İslem mantiğını gormek isteyen her kes gorebilir. Simulasyona gümüsu de eklese 10 katı olurdu malesef sadece altinla işlem yaptırıyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat abi, Altın ons 3300 e geldi sayılır. Haftaya salı günü bir parça girelimmi
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir de süper zekalı olan baziları gümüş aldiginizda aslında dolar almış oluyorsunuz sermaye dolarla ölçulür diyerek parlak zekalarini gösteriyorlar. Mayis sonu dolar 39 TL 26 kurusken şimdi 39 TL 22 kuruş gümüs 41 TL 30 kurustan 45 TL 34 kuruşa yukselmiş ama biz gümüş aldiysak aynı zamanda ustün zekalılar sayesinde ayni zamanda dolar aldıgımızı ögrrndiğimiz icin zarardayiz yani paramizin alim gücü artmamış oluyor yabi bizim zekamiz onlara yetisemedigi için dolar deger kaybetti gumüs deger kazandı paramızın alım gücü arttı zannediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Alım satımı oradan yap platin ve paladyumu.
Altın alımı yapma oradan sakın yüksek . Altın alımını eski yerinden yap.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Ben satmam kardeşim gideri var diye düşünüyorum.
Bereketli olsun .
Şuan bile hatırı sayılır kâr var ama gideceği yere kadar sabırla bekleyeceğim.
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sağol bjk deneme 1000 dolar lık sattım. Başardım. Sence yukarı gideri varmi
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Daha Yapamadınmı?
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Dediğimi yap göreceksin
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()2 farklı yerden alım satım var.
N harfi var aşağıda ona tıkla açılan sayfadan yatırımlara tıkla aşağıda döviz ve kıymetli madene tıkla açılan arbitraja tıkla en alta in orada görürsün
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Nasıl yanlış bşk n kolay mobilden girmiyormuyuz
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Yanlış yerden giriyorsun.
Paladyum 33.50 33.30 an itibarıyla.
Platin 37.44 37.28
An itibarıyla
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Burada paladyum yok ama platin açık Altın da aşaği doğru süzulmeye başladı platinden kademeli çıkıp rasyoyla altın duserse kademeli altın toplanabilir ytd. Platin 1170 e dayanmış.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()İşe bakarmısın kuveyte kızıp merhaba kolayda paladyum aldık iyi kar vermeye başladı adamlar paladyum, platin işlemlerini durdurmuşlar. Tam bir esir muamelesi görüyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Biliyorum insanların daha 26 dolar gelmeden satmasına olup uzun süre 24 23 leri beklemesine sonra da tufan koptu diyerek yukarıdan almaşına vesile oldu halbu ki tufan kopmamıştı 6 dolar aşağidan 27 dolar altı alım fırsatı verdi o kadar çok hata var ki. En zarlısı da zararına mal satılmaz sattığın yerin üstünden alınmaz uzun vadeciyim gibi saymakla bitmez ben her konuyu başlıklar Altın da işledim ve ispatladım. İnsan bilmiyorsa da susar. Gümüş 17. 50 den doları ikiye katladı zamanla üçe de katlar ha masat doviz artirmak denebiliyorsa ? Yt.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Şansa bak paladyum atak yaptı, n kolay da acayip makas var işlem yapamıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Amerikaya veri falan vız gelir. Oyunu yükselme uzerine kurduysa devam eder. Yok saten düsurecektiyse bahane hazır vurur kafasına.
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ya hocam, geçen yıl 24 (2x12) gelecek , mutlaka oraya değecek diye aylardır dolar da kalın muhabbetini duymayanmı kaldı. Şimdide tutturmuş bir vadi gidiyoruz... Bu arada bir eleştiride bulunmuştum. Benide engelledi.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sayfaya adını yazmaya değmez o da engeciler kervanına katılmış. Ben konular üzerinden hareketle yan hesaplarla manipülasyon ya da hatalı bilgi ve paylaşim yapan yapanlardan zarar gormemeleri için insanları uyarmaya devam edeceğim inşaallah rahatça eksi verebilmekeri için puanlamamı kapatmıyorum takipten ayrılanlar da umurumda olmuyor. Ne like ne de takipci pesinde değilim aynası iş kişinin lafa bakılmaz. Ytd @Empati28 daha aşagısi da gelecek inşaallah ytd