Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1356 22:48:34
EUR 44.5543 22:48:34
USD 39.2071 22:48:34
ALTIN ONS $3292.1850 22:48:34

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş
xagusd

2020 den şimdiye kadar 5 sene içinde çok güzel 1 yükselen üçgen ve ya tobo oluşmuş ..18 den 35 dolar a kadar ..hedef 52 dolar ..

34..35 bölgesi kırıldiğinda 36...40 dolar önce zaman içerisinde sonra 52 niye olmasin ...5 senelik bir oluşum ...sabri olan kazanacak ..ytd

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

malesef çok kişiyi küstürdüler..(

iilyas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

Onursal gitti geldi gitti geldi kavga dövüş demek yoruldu pes etmiş sayfayı benimseyen insanlardı

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

yaşlılığımı burada geçirmek istemiyorum.. ))

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Eyvallah, sağolun

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

daha gideceği var .. zamanla

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

o kadar uzun mazim yok..6 yıl oldu sürüneli.. ))) ons en dipte gördüm.. ama ne teknik biliyordum nede gümüşü tanıyordum.. onursalls vardı gümüş çok iyi yerde tam alım yerinde dediğini çok iyi hatırlıyorum.. 2,50 civarındaydı gr . güvenip alamadım.. aniden ons 28 o oldu.. biz en tepede tanıştık gümüş ons ile.. ))

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

orta uzun vade beklentim ...

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

32.70...33 destek .. bir atak gelirse hiç şaşirmam .. düşeni kırdı .. en az 3 gün kapanişi yapti . hazırım diyor

YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Kıpkısa vade için bir gümüş ons analizi yapabilir misin Aynur hanım.

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

xagusd .. ons gümüş bu

ssert için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Jungheinrich ()

Aynen öyle, dün bu paylaşımı yaptı bugün dibi boyladi , devamı gelmez inşallah, döndü gibi ama , ne zaman böyle paylassa ardından çok geçmeden bir dip kesin geliyor benim düşüncem başkalarını yaniltmamak için ytd

_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

öylemı oluyor:)) gulumsedım bu bıldırımı okuyunca Rabbımde senı guldursun:) bakayım son duruma yazayım 5 dakıkaya

Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Jungheinrich ()

Hocam merhaba, dikkatimi çekti, hanımefendi ne zaman böyle yorum yapsa genelde hep dibi boyluyor,

sen ne dersin , roketliyoruz dimi artık ytd

_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

emegıne saglık hocam bende 36 40 dıye hesaplamıstım

0BeğenmedimŞikayet

gamze87 ()

Merhaba,
Burdan gümüş alınır mı

0BeğenmedimŞikayet

Hacı_Cemil ()

İnşaallah hayırlısıyla YTD

0BeğenmedimŞikayet

ssert ()

Merhaba, Gümüş mü? Gümüş fonmu? orta vadede. Teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum