Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Kısacası siz şimdi alt boğa gelmeyecek mi diyorsunuz ? Yada ilk 50 deki coinlerden ortalama kaç x sonra alt boğa gelmiş olacak.
Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Evet onu dinlediğim için 800 bin TL paramı sistemden çektim şimdi çerez parasıyla oynuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Balık yemek kolay, tutmak ise zor, mevzu bu.
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Sahmerani mum konusunda forum da tek geçerim üstüne kimseyi tanımam bir gün birisini gormedim mum yapısı sorduğunu sadece rakam soruyorlar ve ne yazikki kaybetmeye mahkumsun
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Üstad, birde garip olan birşey var, çoğunluk Şahmerana yön bilgisi, destek ve direnç soruyor (güvenmeseler sormazlar) ama mutasyonuna inanmadılar- inanmıyorlar:))) Enterasan.
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Çok doğru üstad.
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Coin çöplüğüne dönmüş piyasada eski boğayı beklemek hayaldi piyasa degisiyor bize düşen kendimizi geliştirmek öğrenmek.
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Bu ne demek? MUTASYONNN! Senin Şahmeran ile aran iyiydi, niye dinlemedin:)) İnşaallah sen ve herkes zarardan kurtulur.
muro__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Yıl 2022 11. ayin 24 dü bitcoin 63 bin dolar avax 147 dolar
Yıl 2025 bitcoin 107.000 avaks 20 dolar
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Üstad, insan tarafından olmamış bir şeyi bilmek mümkünmü? Değil, bu kelime yanlış değilmi? Mutasyondan bahseden Şahmerandır, öngürüsü oydu, adam müneccimlik yapmadıki, eski boğaların olmayacağını, altların 2-3x den fazla yükselmeyeceğini söyledi, şu ana kadarda istisnalar hariç haklı çıktı, eğer mutasyon yanlışsa altların 10x üzeri çıkması lazımdı, altlar nerde? Öngürüsü tutanı tebrik edip alkışlamak lazım. Helal olsun üstada.
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Üstad, neye göre alıp satıyorsun? İndikatör olarak neleri kullanıyorsun? Rast gele alıp satıyorsan çarpılmamak mümkünmü?
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Dostum iki yol var , ya dedikleri gibi piyasa evrildi , gerçekten bunu ön görebilmek büyük başarı olur , tebrik ederim o zaman şu ana kadar olan bir döngünün tam tersini iddia edip olamamış bir şeyi bilmek gerçekten büyük bir öngörü olur.
Ya da klasik usul btc ath yapar sonra alt boğa gelir.
Ben ikincinden yana şansımı deneyeceğim. Kim ne istiyorsa onu yapsın. Ne diyeyim. Neyse size kolay gelsin , ben bir müddet olmayacağım , umarım 2022 den gelen zararın çıkar.
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()10 gündür aynı yerde nasıl para kazanacaksın ? ve şu an gene zararda
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Nasıl kazanacaksın dur sana solana ya açtığım işlemi anlatıyim sen karar ver geçen hafta 173 den geçen hafta long açtım 155 e düştü 176 oldu tekrar 163 e düştü Sabah tekrar 173 oldu şimdi tekrar 167 yok kardeşim yok bak aldığım fiyata böyle dokunmuyor sistemde para kazanmak imkansız
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Evet tam da demek istediğim bu aslında bir sistemde bir terslik var böyle olması mümkün değil işte insanlar aklına mutasyon geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Çok dogru fomoya kapilmayan almak için acele etmeyen karda
1BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Emin ol, hayal satan Fişekçi al- yatçılara inanmayıp mutasyonu kabul eden, belli bir strateji ve kullandığı indikatörler ile grafiği iyi takip ederek al- sat yapan herkes kârda, tabiki al- satçı da zarara giriyor, ama totalde kârda.
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Bunu kimse bilemez. En azında 73 k desteği ile değil ath kırmak için uğraşıyor . Şayet kırarsa sonrasında altların ne yaptığına bakmak lazım. Şu konuda haklısın 16 k dan 105 k ya gelmiş btc varken altların bu durumda olması insanın zoruna gidiyor.
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()5 yıl oldu 5 yıl ne zaman belli olacak 40 yıl sonra mı
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Su an için kötü doğru, ama belli olmaz bu isler.
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()1 kişi çıkıpta desin ki ben kazandım arkadaş yok öyle bişey 1 gün ver 1 hafta misliyle geri al sistem bu 2022 de piyasaya giren gerkes Spotta lig oldu vadeli'ye bulaşanı hiç söylemiyorum bile onlar hepten bitik zaten değil 2022'den beri 3 ay önce alanlar yine parasını %50'sini kaybetti
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Hep götürüyor getirdiğini daha görmedik
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Kripto piyasası dostum , adam bir yıl faize koyuyor % 45 alıyor , sen burada bir günde % 50 yeri geldi mi satmıyorsun . Getirisi götürüsü yüksek riskli piyasa.
aseltech için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aseltech ()usta grafik düşmüyor da bizim kasa düşüyor :)