Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()usd t dom dünden bu yana 3 tür dalgalanma alanına baskı kuruyor. İnşallah desteği zayıflatıp aşağı kırar. Buraya kadar geldik işin en kritik aşaması. Tam olarak araftayız şu anda.
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()300 k arttı, 100k geri silindi. Yanlış yazmışım.
aseltech için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Valla müdür , ben de çoğu major var , iş yapanlar alt sat yaptıklarım pengu ve ethfı oldu , En az iş yapan çok düştü diye aldığım layer oldu onu da zaten sonradan düşüş olduktan sonra aldım. 45-48 arası üründe senin dediğin seviyeden kadar % 60 arttı bunun % 20 geri verdim bu son düşüşte . Ama ben gün içinde pump yapanı sat al yapıyorum. Ama onu da en fazla 6-7 üründe yakaladım.
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()fet günlük trend desteğinde bu arada
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()usd t. d 6,23 den buraya geldi benim kasa max %20 arttı bende mi sıkıntı var acaba . son düşüş iyice etkiledi
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Bakalım dostum . Hayırlısı olsun diyelim.
1BeğenmedimŞikayet
aseltech ()bence genel görünümde yukarı istekli değiller gibi duruyor , birde mayıs ayındayız satış olması normal oluyor. extra güzel bir haber gelmeden bence ya yerinde sayar yada düşer bu coinler