Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()996 dan sonra 1030 kadar önü açıkmı?
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ciddi sabır istiyordu valla. Bir ara 941 usd ye bile gitti. Toplamadik. En azından elde var bakalım nerden satacağız. Soyle 1030-1045 usd arasi zorlu bir bölge vat oraya gider. 996 usd üzerinde kalıcı olması halinde.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()996 gecerse nereye gider?
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()996 geçmiş kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()İyi sabrettim kardeşim,
Platin ve Paladyum maşallah iyi gidiyor, Paladyum yüklü var, platinde hatırı sayılır .
Gümüş ve Gram altın var sepette.
Bereketli kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet aşıyor. Platin olumlu demistik. Kendimiz almadık. 4 saatlik gösterge tepede. Buraları alabilirsek 1055 hedefi var.
Alfa12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Usta nihayet 1012 yi kırdık. insallah kalıcı olur.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()altın ve gümüş karar vermeye çalışıyor. Platin ve paladyum iyi gidiyor. Platin 1012 usd ye geldi sonunda. Paladyumun da 996 usdyi gecmesi gerek. Elde sadece paladyum var. Satışı bakalım nerden vermek nasip olacak.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()İyi akşamlar kardeşim.
Paladyum ve Platin gidişatını nasıl yorumlarsın?
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()1.0177 ve 1.0192 2 parca Gram altın ekledim.30.42 den paladyum ekledim sabah yakalayınca.
Paladyum iyi yükseliş gösterdi yarın devam ederse çok iyi olacak. Platinde iyi gidiyor.
Bereketli olsun kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Merhaba. Evet ben de işte oldugumdan hanımı gönderdim. Tanıdık kuyumcudan tam altin aldık bir miktar. Sabah dibi yakalayamadım öğleden sonra ons 317x usd lerdeyken aldırdım. 3121 usdye denk gelseydim daha iyi olurdu. Sabah 9-11 arasi o fırsat geldi. Paladyum bekliyorum satış için. Paladyumda 987 usd görülmüştü. Oralarda ful çıkış yapıp 942 usdden alabilsem iyi olurdu. 980 usdlerde sattım bir miktar. Şimdi onu gram arttırarak alabilirim fakat satışa öncelik verdim. 973 usd üzerinde kalabilmeli paladyum. Sanki platin şu an paladyuma göre bir miktar daha güçlü. 1010-1012 tekrar deneyebilir. Paladyumdan emin değilim.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()İyi akşamiar. Gidişatı nasıl görüyorsunuz?
Sabah 30.42 den 4 parca ekleme yaptım, Gram altın ekledim şimdilik iyi gidiyor .
Siz alım yaptınızmı?