Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1079 20:42:27
EUR 42.9754 20:42:27
USD 38.7637 20:42:27
ALTIN ONS $3224.6150 20:42:27

Konu: Xauuad

M formasyonu aktif şuan. USD bazlı 103 ün altında kalıcı olursa , formasyon kendini tamamlamak ister. Şayet senaryo bu şekilde ilerlerse 19 Mayısta 1 Gram altın 95 dolar a kadar sarkabilir. Bilginiz olsun. Not : bu formasyon genelde kendini tamamlar.

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Biliyorum, okumuştum. 3.200 Mayıs başındaki çıkış hareketinin dibi sayılır, oralarda anlamlı bir şey bulabilir miyim diye bakarken haftalıkta 9 ema olan 3.191'i beğendim :)

Daha bir ara rakamlara bakacak olursak 3.224 4hde destek mesela.. başka ara rakamlar da bulunur ama ben günlükte 3.137yi önemsiyorum esas.. günlükte 50ma'nın güncel değeri bu ve ons altını n 8 - 9 Ocaktan beri buna yanaştığı olmuş ama altına hiç inmemiş. 50ma günlük ve haftalıkta önemlidir teknik olarak.

GOLDMAN34_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GOLDMAN34_ ()

Benim ilk beklenti mi 3200 olarak dün yazmıştım. Bunun Altın a inerse daha da derinleşir diye düşünüyorum.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Düzelttim gitti :) düzeltme demişken, ons Altın 3.191e tutunamazsa biraz daha düzelir herhalde, hayırlısı:)

0BeğenmedimŞikayet

GOLDMAN34_ ()

Bankada makas sesi olarak düzeltebiliriz:))

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Öyle demedim hocam:)
Benimkisi doğru derken size like hakkimin bittiği dogruydu yani:)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

He, benimkisi yalan yani.. peki, öyle olsun :(

sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Ama benimkisi doğru:)
Size günlük like hakkım bitti gerçekten:)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Ben bu durumu bir yerden tanıyorum :))

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Like bitmiş hocam:)
Bi ara hatırlat vereyim:)

0BeğenmedimŞikayet

GOLDMAN34_ ()

Şu emojiden bir kaç parça daha dinleyebilirmiyiz:)))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bana bir şey olmaz, pratik teknik analiz yapıyorum ben, çömez kafasının sağa sola fazla dağılması iyi bir şey değil :) zaten sade ve pratik bir şekilde bakmaya giderek daha çok inanıyorum, bu kadarı insanın kendini korumasına yetiyor.

Altın yüzüğüm kırıldı, suya düştü su duruldu türküsünü çıgıran ky emojisi :DD

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Yorulmamış olacaktı:(

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Hocam bu emoji işini siteye koyması için admine yazmıştım biliyormusunuz:)
Hem sizde yorumlamış olurdunuz emojiyi tarif ederken:)

0BeğenmedimŞikayet

GOLDMAN34_ ()

Valla bu gidiş ile gerçekten bayılacaksın:))
Ağzı açık gözlerinde x olan kişi emojisi:))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Benim için eğitim:) teknik analize bayılıyorum, bu kadar seveceğimi bilmezdim.. kırmızı kalp emojisi :)

0BeğenmedimŞikayet

GOLDMAN34_ ()

Fazlası ile yoruldun sen en iyisi 4 saat kadar dinlen:)

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Hadi bakalım :) bol şans :)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Al yok, evet.. sat.. ? 4hde var, günlükte hayır.. takip edicem.

Talhaakgunn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Rica ederim abla :) şuan xauusdg grafiğinde hâlâ AL sinyali yok. En son 8 Mayısta sat sinyali vermiş. Bakalım ne zaman AL a dönüşecek

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bu oldu işte. Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Xauusdg olacak yanlış yazdım bende :)))

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Xauuadg yaz abla , bu şekilde bulabilirsin (:

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bu şekilde takip edemem. İstedim aslında bir bakış açım daha olsun diye ama grafiğini açamıyorum, ne yazdıysam olmadı.

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

103 dolar ın Altın daki günlük kapanışlar sıkıntı yaratabilir gün içinde sarkması çok önemli değil önemli olan günlük kapanış abla

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bulamadım :( xauxpt mi ne vardı, onu da bulamamıştım. Boyun Altın da kapanışlar başlarsa aktif olur ama.. de mi?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum