Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()ekteki mesajımın bir canlı örneğini yaşadınız bakın neyin ne olacağını kimse ama kimse bilemez işte ben size bu yazdıklarımı zamanında para kaybederek öğrendim ve istiyorum ki şimdi sizler para kaybederek değil para kazanarak öğrenin arkadaşlar. tecrübeyi bedava alın para ile değil çünkü ben sizi tutuyorum de haydiii...
HÜMANİSTTEN İNCİLER
7- Hiçbir şey devamlı yükselmez veya devamlı düşmez . Geçmişten tecrübe edinmek kimine bedava kimine parayla. Tercih sizin.
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hllrsln03 ()Eyvallah hocam.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()@hllrsln03
bu dediğimi yapmanın Altın kuralı da full alım yapmamaktır. full alım yapan birisi olası düşüşlerde alacak nakiti olmadığı için strese girer galeyana kapılır eli ayayına dolaşır ve zararına malını satar. bu tam bir acemi işidir ve tamamen tuzağa düşmektir. unutmayın full alım sadece ama sadece çöldeki vahada. aralarda ve hele hele çöldeki serapta full mal alan yaya kalır tek ayak üstünde kalır ve dengesini kaybeder. her üfleyen ile yere düşer ayağa kalkmaya çalıştıkça düşer düşer ve büyük zarar eder. elinide nakiti olan için hele hele bu işi bilenler için olası düşüşler büyük keyif verir vermelidir de çünkü elindeki nakit ile ne kadar çok mal aldın o kadar çok kardasın. unutmayın mal alırken kazanılır satarken değil
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()ben prensip olarak zararına satışa tamamen karşıyım arkadaşım. hiçbir allahın kuluna zarar mal sat demedim demeyeceğim de çünkü doğru olan şudur. elinize geçen nakit ile olası desteklerden alımlara devam edilmelidir. böyle böyle ortalama düşürür ve her halükarda da günün birinde kar yazarsınız. şimdi sattınız diyelim ve akşak bir füze bir kem söz ile onslar uçup gitti diyelim. zararınız ikiye katlanır aman diyeyim sakın ha sakın zarar mal satmayın
hllrsln03 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hllrsln03 ()Hocam 3280dem Altın var elimde buradan çıkış yapıp düşüş olursa tekrar girmem mantıklı olur mu?
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()eline tl geçtikçe euro ve usd alabilirsin arkadaşım. elindeki gümüşlerin maliyeti nedir ve ne ile aldığınız bilmiyorum ama onları satmanıza gerek yok çünkü olası ons bazlı düşüşlerde yeni alımlara devam edersiniz.
31,55
31,24
31,03
buralardan mesela en az yüzde 50-60 oranında alım yapılabilir. baktınız daha da düşüyor 29,34 e dokunmadan yukarı dönmesi gerekiyor 29,72 - 29,34 arasından fulleyip ekranı kapatırsınız.
baktınız hiç düşmüyor aksine yukarı çıkıyor o zaman da elinizde zaten gümüş var onları çöldeki seraptan satmayı kovalarsınız.
kısacası hangi yöne ne olursa olsun kıskaca almış olursunuz aksi taktirde piyasa sizi kıskaca alır t h ü ( tamamen hayal ürünüdür)
BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad peki burdan gümüş satıp euro geçmek mantıkli mi yoksa beklemek mi mantıklı li ayrıca TL varsa alim için gümüşün düşmesini beklemeli mi
1BeğenmedimŞikayet
Tour_ ()Teşekkür ederim hocam