Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Sagol üstad, ful sattım, duruma göre yine alacam, her gün sabahçıyım zaten:)
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()4.52 su an izliyoz dostum
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Tmm üstad, ekran görüntüsünü aldım, 1.22 ye iğne atabilir diye 1.19 yarı satış girecektim, lafa daldık, 1.16-15_14 full satış gşrdşm
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Evet haftalık muma bakınca hedefe gelmiş gibi, az üzeri iğne atıp salar mı bilemem, ya eth ath yapar ise? parçalı satış iyi
Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Roketin rakamları net doğru hocam, eth takip edecen etfi için, parçalı satış iyidir, örnek yazdığı her rakama yüzde 4 10 satış yaz:) Total 3 direnç üzeri kapatır ise günlükte, usd de 450 aşağı kirar ise boğa başlar, ben sanmıyorum ama yanılırsam?
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Ne şakası olaa vadeli o rakamlar
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Ben o iki coinde ters fib takip ediyom:)))
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()bende şuan tepede 1.56 var, güncelleyecem, Şakasınamı yazdın rakamları, değilde uğrşmayım bunları takip edeyim
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Beni tutma haa bu onikiadami dövecem:)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Tencerenin içindeki su dan bakiyom saane nerden bakdigimdan:)))
Bi sürü direnç yazdım:)
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Hahahaaa, 9 aydır iyi çalışıyor:) nerden bakıyon sen?
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()1.18 1.23 1.42 1.62 1.88 2.10 2.80 3.30 4.90 5.60 8.80 11.40 13.50 21.15 44.20 üst direncler:))
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Olurmu, dirençleri kıra kıra gidiyor, önüme geleni ezerim diyor:)))
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Sendeki direncden bi cacık olmaz:)
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Spot üstad, karda şuan, benim gözüm ethfi ile eigende:) ethfi bi baksana 1.222 geçermi (bende 1 h da direnç)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Heee anladım sana ok:)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Kaia tuydum Eterfi allaha emanet gidiy:)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Dabulyu olur not ta olur
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Ulaaa benim ethfi ile eigenin falına bi bak ne görünüyor, kaıa kaç x oldu:))
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Yüksek almışsın,43xx 44xx mola verir, keşke not bakaydin daha iyidi, giremedim ben, spot ise zarar az olur,278x altı kalıcılıkta stop
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Dabulyu dabulyu dabulyu:)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Hocam bereketli olsun
Eterfi gir çık biraktim:)
Tavsiye edebilceginiz yeni 0 km de bi işlem varmi:)
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Üstad, 4050 den aldım, grafiğine bakarken az yukarıdan almış oldum, tşk hayırlısı bakalım