Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Tepe görmüş gibi o, Salarsa 5 e kadar salar
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum rpl ye bakma şansın var mı.
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Stoplu git hocam
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum tam dediğin yerden yüzde 75 satış vermiştim dün satmış. Bugün ekledim yine emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()1.05 üstü atamazsa salar, atarsa 1.12 ye uzar gibi gibi, bende 2. Hedef orası.
Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Olası,11180
Full satma derim
Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Ethfi 1.2 gorurmu
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Tamamdır dostum emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Ethfi ne olur dostum
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()4350 gibi ilk destek, yarı satış yazidm oraya, mola verir orda, bı sonraki üst 056 gibi hocam, kâr yettiği yerde parçalı sat gitsin,
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Ena için çıkış rakamın var mı dostum. Bı hareketlendi sanki nereye kadar gideri var
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ena 38
Not 2786 altı kalıcılıkta stoplu manüel
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Stop kaç dostum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bake delıst derse bınans ucar bence bakam yenı lıste ne zaman yayınlıcak
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ne dememi bekliyorsun
Yerinde olsam beklerdim dedim defalarca
Buradan sat desem uçar gider
Satmazsan delist olur
Alışâ satarsın çarpı 3 daha gider
Senin beklemekten başka çaren yok, benim sevmediğim coin tarzı onların ne yapacağı belli olmaz Bir bakmışsın sabaha derisi olmuş Bir bakmışsın iki günde çarpı 10 yapmış ona yorum yapmam
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Tutunma ve teyit işini öğren diyorum başka hiçbir şeye ihtiyacın yok Emin olabilirsin
Vojak yedirmez o şekildeki join'lere batarına girmen lazım
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()wojak bı hareketlere bakabı nası vadelı yedırmıyorlar gor
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ne bılım abı bı cıkıs yolu arıyoz aksama kadar pcde bakıyoz coınlere de mısal pnut sah hoca rakam verdı 3 gun once longladım stop u patlatıp gıttı yukarı gece
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Ben bu bake çöpünden kurtulur muyum bu süreçte
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Benim akşam yazdığım olayı kavra başka hiçbir şeye gerek yok, o dersler sana zarar ettirir asıl olan benim yazdığım şekilde tutunma ve teyit işini öğrenmek
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()trader dersı alıyom baskan tubeden hep carılma işi nı bıtırmem lazım