Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()018 jto kısa destek
Wld kısa destek göremedim bir şey anlamadım pek ondan
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()6.75 ilk ana hedef
Ama ufak bı düzeltmeden sonra 4.50 ye indikten sonra mı, yoksa direk buradan mı onu bilmiyoruz
Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Duzeltme kaca kadar olur dostum teter Dom 4.75?
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum seni yoruyorum ama geri cekilmede jto ve wld desteklerini yazabilirmisin.
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Anladım dostum tesekkuler.
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Coinler düzeltmeden sonra devam edecek gibi gözüküyor
btc sert düşmez, usd . d alt Total 3 üst hedef geldi, çıkış şimdilik bitti gibi, biraz seyredek
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Anlamadım dostum devam ediyor mu o risk. Düzeltme kaça kadar olur sence
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Derin iğne riski kalmıştı, sanırım bı düzeltmeden sonra coin'ler devam eder gibi
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Geçen bahsettigin risk kalmadı sanırım. Peki bunun altlara etkisi ne kadar sürer. Senin bahsettigin bir buçuk aylık yeşil mumlar olabilir mi yoksa fake mi atiyor
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Şuraya bak eth yüzde 20 arttığı piyasada ben yüzde 200 zarardayım nasıl bi enayiyim ben ya yok kafama sıkacam en sonunda
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()btc 104400 bakmıştım 2 hafta önce,900 usd iğne payı olabilir, ordan ekleme yaparım shorta
Sert düşmez bu
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Nereye kadar gideri olur dostum..
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Salar minute olar
aseltech için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aseltech ()3 atınca çıkar mı düşer mi :)
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Sermaye yönetimi onemli :)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()3 atam bali:)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Eklemeli başkan, biyerden başlamak lazım:)
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Cata pata cagirmadim niye short girdin sen baskan