Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1559 01:48:33
EUR 45.9090 01:48:33
USD 39.6675 01:48:33
ALTIN ONS $3357.3750 01:48:33

Grafiği gönderen: S£RV£T

⭐⭐S£RV£T ()
Ons

Günlük grafiğimi daha önce de paylaşmıştım. Sürekli çizmek yerine çizip beklemek en anlaşılır olanı benim için. Umarım faydası olur. Saygılar

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

S£RV£T ()

Alt yorum halen geçerli sanki. Ytd. Saygılar

S£RV£T için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TRON_TR ()

İnsan işi değil. Robot programlar kullanıyor bu işi yapanlar. Gece otomatik buy/sell yapılıyor. Ama haftasonu ters bir haberde programlarda aciz kalıyor.
Ters pozisyon zarardaki Paranı kurtarmak için
Para eklemek zorunda kalıyorsun sonra tekrar eklemek tekrar eklemek.
Kar ediyorsun ama, işini eşini varlığını sağlığını zamanını bağlıyorsun.
Ama bir gün tökezlersen/ bitersin.
Hep koşacaksın. Adrenalin full. Bitmeyen geceler. Gözlerin yolum yolum uyku akar.
EN KÖTÜSÜ———
Veri akışı kesildiğinde, veri şirketin yüzüne bakmaz. Aracı bankanız paranızı bloke eder.

istanbul_75 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

istanbul_75 ()

Uyarin icin tesekkur ederim. O is bana uzak allah da ordan gelecek parayi nasip etmesin.

TRON_TR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TRON_TR ()

Sakın yaklaşma FX yada türev kaldıraç gibi şeylere. Sürekli emek ister. Sağlığın gider. Bu sağlıksızlıkla Sonra olmadık bir hata yaparsın ve olan paran da gider.

0BeğenmedimŞikayet

istanbul_75 ()

Yok degil bildigim ama sen oyle diyosan dogrudur

TRON_TR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TRON_TR ()

Forex o dediğin
Kısaca FX
EX için anlamında bence
EX olmak için başla forex e
Paran neyse, sağlığında gider. 24 saat evet.

0BeğenmedimŞikayet

istanbul_75 ()

Abi ben. Bi sanal para gordum 24 saat islem yapiyo bunlar heralde altin onsa gore harekrt ediuor dediler bende takip ediyorum. Sende bakabilirsin

maraton için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

maraton ()

S1 almıştım yarın çıkabilirim duruma göre kendime ons işlemi yapacağım bir yer bulamammlazım akşam kapanıyor işlem yapılamıyor

0BeğenmedimŞikayet

istanbul_75 ()

Abi suan alim bekliyorsun dimi?

maraton için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

maraton ()

İsterlerse yaparlar hemde hiç acımadan önünde de kimse duramaz.
Ama isterler mi işte o mesele
Daha önce yaptılar ons dan bezdirdiler insanları şimdi de herkesi ons cu yaptılar. Bunlar parayı böyle götürüyor ama bize nasip olmaz

ALTINVURUŞ38 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zinar ()

Hele bi 3100 görelim de 2200 ancak rüyamızda görürüz

Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTINVURUŞ38 ()

Resesyonda olsa o rakamlar artık hayal

0BeğenmedimŞikayet

Kayserimanisa ()

Resesyon şartları Altın da yapılmış bir yorumdur. Günümüz koşulları ile ilgisi yoktur.

ALTINVURUŞ38 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTINVURUŞ38 ()

2200 mü yok artık hemşehrim.

1BeğenmedimŞikayet

Kayserimanisa ()

Çok teşekkür ederim Servet bey. Bizleri yalnız bırakmayın ara sıra uğrayın lütfen. İyi akşamlar

1BeğenmedimŞikayet

S£RV£T ()

21 Eylül'e
2.379 destek beklentim vardı zaten yorumunuz isabet olmus. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar

1BeğenmedimŞikayet

Kayserimanisa ()

Servet bey petroldeki düşüş, borsaların hali ve Altın hariç diğer metallerdeki fiyatlama piyasanın bir resesyon beklentisinde olduğunu gösteriyor. Olası bir resesyon belirginleşirse altın ons da 2200 e kadar geri çekilme mantık dahilinde midir?

2BeğenmedimŞikayet

S£RV£T ()

Haklısınız öncesinde
3.337
3.228
3.142 destekler grafiğimde çizili fakat ben
(3.084-3.135) karar bölgesine odaklandım. ytd. saygilar

Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

3084 biraz iyimser bir tahmin değil mi hocam çok güzel haberlerin gelmesi gerek bu rakam için 3337 üzerinde şuan için herhalde bu rakam için T rump ın ılımlı konuşmalarını bekliyor olacağız galiba aksi mümkün değil bence

0BeğenmedimŞikayet

S£RV£T ()

yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
Konu: #34096381 Grafik detay ve yorumları

Geçen haftaki grafiğimi okuyan arkadaslar oradaki 3.337 direnç çizgisini görmüştür umarım.
Kırılmayan direnç yoktur fakat fan açısı gann grafiği ve ay döngüsü ile düzeltmeler mutlaka olmak zorundadır.

3.337 üzeri günlük kapanış 3.445 için çok önemli dönüm noktasıdır..
Sürekli vurguladığım ve islem yapmak icin 3.084 takip ediyorum.. ytd. Saygılar

https://altin.in/s%C2%A3rv%C2%A3t

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Bist1002
  • Zeka Geliştirir
    Sözce indir, kelimelere hükmet!
    Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
    • Ücretsiz kelime oyunu
    • Rakibin gölgesini canlı takip
    • Kelime puanlarını anında hesaplama
    • Diğer oyuncularla iletişim
    • Kalan taşları görme
    • Kelimelerin anlamlarını görme
    • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
    • Rastgele rakip bulma
    • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
    Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum