Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()2 katı yukselmesede olur malıyet cıksın yeter hocam:) tesekkurler ıyı dıleklerın ıcın
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Hadi bakalım nasip :) ya batacaz ya zengin olacaz :)) bereketli olsun.
Hnmaga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Teşekkür ederim emeğinize sağlık . Ara al satlara devam o zaman yüzde 50 ile . Aldığınız hisse 2 katı yükselsin inş :) bol kazançlar.
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()altın emtia tarafında alım yaptiginda sayfaya yazarmisin @Arkeolog06 kardeşim. full dovizdeyim arbitraj yapacağım buna gore. Allaha emanetsin
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Aynen öyle
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()yıne calısmadıgım yerden sordun hocam:)
32$ uzerınde yön yukarı sorun yok üst bantda devam edıyor
ama asıl onemlı yer 34,2 /34$ bunu gecmeden yukselıs baslamaz kısa vade
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Olan küçük yatırımcıya oluyor. Aslında borsa için pek olumlu görüşler yok. Ancak kağıt bazlı hareketler
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Başımı dertten derde sokuyorum:)) ons tarafı kesmedi
Bize de birgün kader güler inşallah :))
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Dün gmstr 254 alım fırsatı vermiş izlemedim kötü oldu:/
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Denizde olan olacaktı kafa rakam dolu :)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()bakarsın ışık yılı ışık hızında gelir bir anda 58 görürsün ekranda dermişim:) teşekkür ederim sayın broker hocam şans gmşçülerden yana olsun . Gitmeden bir gmş yorumu yapında 1 dakikalıkta ne diyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Çok fırtına var :)) limanda olan kıyı da bekleyen hepsi bizimdir)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Birkaç yaprak koparıp, kurusun diye bıraktım:)) kısmet
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Değerinden pahalı ama hacim takibi yap alıcılar altta sağlam bekliyor satan yok şimdilik . Elde bekletilen yüzde 20 alsam bana yeter.
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()emegıne saglık hocam takılıyorum bır kac ışık yılı sonra yukselıs beklıyorum:) 28 yıl cok ben 1 dakıkalıkda fm lere bakıyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Çok değişik hareketleri var. Gmstr yanına astım bakıyorum
İyi olur inşallah
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Beklediğim oldu . 570-540- ağırlık 504 ile ortalama 527 oldu. düşerken almam normalde de bu sefer bir değişiklik yapayım dedim.
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()ne istiyorsun daha geldiği yer gittiği yer yol belli işte . 28 yıllık harita öyle 4 saatlik grafiklere benzemez :)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Sararıp solan yaprk ne oldu böyle kafayı kaldırdıkca vurdular
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Teşekkür ederim nasip gerisi.
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()oldu o zaman:)
1BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()elinize emeğinize sağlık güzel çalışma