Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Fomo yapıp 480 450 ye mi inecek yoksa yukarı mı gidecek, yukarı yönelir ise 5560 a kadar yolu var kademeli olarak, can yakar, o yüzden longda temkinliyim
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()Yine de ne olursa olsun 2:30 gibi çıkmak lazım
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Benim boğa beklentim bu buna benzer bir hareket yapması gerekiyor örnek veriyorum bu 5'ten 2,5'a düşerse boğa değil tavuk olur anca
aseltech için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jasper02 ()Onu görmedim kırmızı ise alını gördüm nasip çıkarım olmadı
0BeğenmedimŞikayet
aseltech ()Kahveci bu çizginin sonu 2029 u gösteriyor bir yanlışlık yoksa bende o kadar sabır yok :/
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()92586 üzeri atmadan olmaz yazdım ya, keşke baksa idin, acele etmeyin hiçbir zaman
Jasper02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jasper02 ()Teşekkürler üstadım Dayanamadım çıkmamış diye aldım hemen Altın a da stop koydum
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Pepee de kırılır mı rakamı verdim onun üzerine atıp yukarı devam ederse 0136'da satmak için alabilirsin ama kırılım birden gerçekleşmez
0BeğenmedimŞikayet
Jasper02 ()Pepe neredeyse kırmızı üstadım
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bu alt desteğe geldi biraz seyredin
4.80 fomo payı idi bende, biraz boşaltma olsun coinlerde kırmızı olursa alabilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Tepki çıkışları bunlar spotta,3 5 ay öncede olmuştu, devam edecek,2 hafta önce emareleri vermişti, ama dönüşte sert çarpar, btc hedef gördümü tüy arkana bakmadan:)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Long değil spot alım yeri
Yalnız 6 75 önemli bir rakam orada da gelince bitcoin ve diğer veriler ile birleştirip trende bakarak karar vereceğiz
0BeğenmedimŞikayet
Jasper02 ()Bu grafiğe göre 8 lere çıkınca long girmek lazım öyle mi
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bu birden olacak bir şey değil haftalar sürer
10 gün önce çıkış emaresi vermişti piyasa, inişli çıkışlı olarak devam edeceğe benzer
Ama botlar size orta seviyelerden aldırıp da en tepeden sattırmazlar 2-3 istisna hariç
Çıktıkları yeri geri dönerler en az piyasa daha gidecekse oradaki longlar tasfiye olunur
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()480 salar ise bas shortu