Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Ebubekiromer29 ()Benden yana da helal olsun kardeşim. Ne olacak ölüm lü dünya kimseyi kirmaya gerek yok.
maraton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maraton ()Eyvallah kardeşim bu işi hakkıyla helalinden yapıyorsun burda. Canlı canlı da yazıyorsun.
Valla helal olsun . Bazı tartışmalar oldu aramızda ama unuttum hepsini ben.
Seni kırdıysamm Hakkını da helal et. Ben helal ediyorum. bende engeli kaldırıyorum ve takibe alıyorım seni
Allah hayırlı helalinden kazançlar Nasip eylesin.
Ya Nasip...
Ebubekiromer29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebubekiromer29 ()Eyvallah kardeşim, sanada kötü birsey dememiştim. sadece ne ara aldın sattın dedim. ne kibirligimizi, ne enaniyet li olduğumu falan söyledin. dolayisiyla sana kırıldım. neyse engelini kaldırdım. didismenin kimseye faydası yok.
1BeğenmedimŞikayet
maraton ()Yanıldıpımı çokca kez yazdım benim faizle vade ile Forex le kardıraçla işim olmaz. Ama de sizin yanılmanız benim gibbi değil. Canlı canlı 250 ons gitti sizin daha çok yukarı bekliyordunuz değil mi daha çok kazanacaktınız düşüş bekleyenlere sürekli sardınız. Hop 250 ons U kucağınıza buldunuz. Keşke satsaymışız demiyorsnuzda ona buna laf ediyorsunuz. 3500 de satamayan siz yanılmanın alasını yaşadınız.
Bak burda konuşmadığım @Ebubekiromer29 var ondan birşeyler öğren
Boş boş ekrana bakma siz ancak ons yükselince sevinen düşünce üzülen tayfasınız.
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Seni takip edenlerden özür dileyecegin yerde kibis ego kasma peşindesin. ben spot işlem kaldıraç açmıyorum uzun vade yatirimciyim sepetim var çeşitli enturumanlardan.1900 USD den beri altinimi hiç satmadım. fakat gümüş platin dolar parite yapıyorum USD arttirmak için. Allaha şükür zarar etmedim. burada kızdığım konu sürekli yanılıyorsun ve yaniltiyorsun günler haftalar aylar sonra çıkıp bilmiş edalari tasliyorsun. en azından yanildim bile demiyorsun. senin sebebine burada kaç kişi zarar etti.2670 ten bütün ons karını sattın 2400 bekliyordun. bense 2580 dip buradan alabildiğiniz ve alın yazdım. ve sen 3400 de gene çıktın piyasaya 30 40 USD lik tahminlerine gerçi onuda tutturamadın. Ons başına 800 USD zarardasin. yazdiklarin durustse tabi hayali değilse. objektif ol daha isabetli kararını göremedim hep karavanasin komik adam. Allah Hayrini versin
1BeğenmedimŞikayet
maraton ()Yaramaz çocuk iki günde 250 ons aşağıya geldi peki sen satabildin mi satamasssın. Sen ve ağa babaların daha yukarı gidrcek diye sevinirken 250 ons U verdiler eline . Yükselişi bilip satamasssan nasıl Altın toplayacansın. Eline feçen üç kuruşla altın almaya devam et. Bu senin için en sağlıklı. Olanı.
Ons 3331 de hadi ustalarınla konuş bakalım ne tarafa gidecek çabuk ol ama.
Bekliyorum...
Afacan seni:)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Bir kerede tuttur be komik adam @maraton
0BeğenmedimŞikayet
maraton ()Ons 349X 344X e bu tamam.
Burdan da eğer Beklentimiz dahilinde 3488 9X yaparsa...
Hazır ol.
0BeğenmedimŞikayet
maraton ()Seni tebrik ederim . 2580 den 3500 geleceğini bildin mi. Peki burdan nereye gider söyle tebrik edeceğim seni.
3490 dan 3445 anlık yazdım
Bu kadarını bile yazamassın imkansız senin için ama ben yazarım.
Buralarda nasıl ons bildiğimizi herkes bilir mutlaka yanıldıpımızda olur. İddiayamızda yok zateen.
Sizin probleminiz altını n sürekli hiç durmadan yükseleceğini düşünmek.
Kimse burda bir başkasının düşüncesi ile işlem almaz. Ben altın s1 hissesi alırım sürekli. İlk alışımıda da 19 dan yaptık. Şimdi oldu 50 TL.
Ons 2070 den 1661 e düştüğünde sizin gibiler gibiler nerede idi.
Senin gibiler hiç birşeye yaramaz anca boş boş laf üretir.
Atalarımız çok doğru demiş hele söyle ons nereye gider 4000 4500 5000 hangisi
Adamsan yazarsın.
Yok bilmiyorsan gölge etme...
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Oooo @maraton çıkmışsın piyasaya aylar sonra enteresan. sen 2400 usd bekliyordun onsu burada insanlara korku saldın piyasadan kaybolma dedim keza kayboldun durum ortada bak 2585 ten nerelere geldi ons. ardindan el salladin. atalarimizin bir sözü var biliyorsan konuş bilgi alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.
0BeğenmedimŞikayet
maraton ()Allah razı olsun hoşbulduk eski dostum.
Kazancın bereketli olsun inşallah rast gele:)
istanbul_75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
istanbul_75 ()Hey MASAALLAH insaallah :) hosgeldin abi bu ara da tekrar
0BeğenmedimŞikayet
maraton ()Bakalım dostum bizimkisi sadece tahmin.
ons nasıl hareket edecek izliyoruz..
Rast gele
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Üstadım söylediğinden ilerisi gelmez ise ikili tepe olur. Sonu acıklı biter. Gerçi teknik taktik destek direnç bu aralar hak getire ama:)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Rabbim Selamet versin cumlemize. Amin.
1BeğenmedimŞikayet
maraton ()Eyvallah kardeşim dua eder dua bekliyorum inşallah.
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Eline saglık dostum rast gele.
1BeğenmedimŞikayet
maraton ()Çok basit dostum 3445 3435 arasından biryerden 3488 3500 arası bir yere yükseliş bekliyorum..
Rast gele
TOKATYILDIZI47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TOKATYILDIZI47 ()Bunu çizdin de çizdiğini okumasını bilmeyenler var... kısaca açıklarsan daha faydalı olur hocam...
0BeğenmedimŞikayet
barty_crouch ()dü şe cek...