Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
miles ()Belki daha da aşağısı gelir hocam, çevremdeki herkes düşmesini beklemiyor. Ne zaman böyle olsa düşüyor:)
0BeğenmedimŞikayet
BerkerY ()hatta Altın cıdayı_ diye biri vardı o çizmişti grafiği burda.
BerkerY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BerkerY ()üstat tarihte var işte anlikaltinfiyati diye bir sitede fiyatları buldum amerikanın her ekonomik cıkmazında yıllar arasında %25 den %75 e sonra %120 ye kadar ard arda cıkıs yasamıs . bir incele yılları sanki tekerrür gelecek ama hayırlısı ozelıkle 78 sonrasına bır bakarsan
maraton için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
omubu ()Ve Aleykum Selam. Evet yılbaşından beri olan hareket çok agresif. bu kadar kısa sürede beklenmedik bir volalite gerçekten. önceden senelere yayılan bir yükseliş olurdu. Hayrlısı. rast gele.
maraton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maraton ()Eyvallah dostum selam ediyorum.
Bakalım bu zalim ons ne edecek tarihte ons un böyle hareketi yok... Tarihi anlara tanıklık ediyoruz..
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maraton ()Gelsin de alalım o zaman:))
BerkerY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Eline saglik ustad.
0BeğenmedimŞikayet
BerkerY ()oyle büyük bir kırmızı gözüküyorki bende 300 dolar düşücek sandım :) 100 de olur bayıla bayıla alırım :)