Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Havalarda ısındı çay demliyim:)
aseltech için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aseltech ()Kaptın 400usd yi
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()ayni kulvardayiz... uyanik... gönlune saglik... ###seni seviyore###; )))ortami dunyayi aşmis bireylerin... piyasa bulusmasi... dedim. gectim
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Çok iyi anladım hocam emeğiniz için tşk ederim:)
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()baktimmm###ah be coin... pozitif... biz kazanicaZ.. onlar degil###durumu...4.8. e, cek... ; )))mutlul uk orda
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Şun fiyati 01201 ne olur bi bakıver hocam
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()dere kenari... pozisyonu...5. ###8... alt... ùst ... muamma###
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Hacim az onda yukselmiyoki boyuna düşüyo hoca
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Usual 1.40$ mi olur diyosun
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()1.4... gider... ###muamma... kirilim var... hormAnik kelebek...2.3... asili adam... portföy mevcut... hacim baktim... yukseliyo... amma.. kritik... kar aldinmi kapat... pozisyonu. ###kendimce
1BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Hocam usual coin var burdan donermi bi grafink fikir vs soyleseniz:)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Hocam usual coin var burdan donermi bi grafink fikir vs soyleseniz:)
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()sende varol... uyanik... tuttugumuz bereket... keyf ola###
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()gunluk yasiyoruz... al vur sat. carppp... puhaaa; )))dùnya bizemi kalacakkk... de###gettt
1BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Saol varol ziya hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()yapistir gec... uyanik.. bereket ola###
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Vurdum Tuydum kripto dışında yatırım bilmem hisse sarı lira bilmem vs vs bilmem:)günlük tek işlem bile olsa ne kopartirsam o:)))