Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Sümeyra_81 ()Hayırlı sabahlar kardeşim. Dün bende farkettim resital mükemmel işlemiş. 32.36 da sattım. 31.74 e inmiş yetişemedim çıkmaya başlamıştı 31.84 de geri aldım. Hala satmadım o parçayı günün ilk resital rakamını bekliyorum:) Ordan satıcam
1BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Pardon 32.20 gecilmezse kkalici olmazsa 30 lar gelecek diyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad şuan karar veremiyorum elimdeki gümüş var birazda euro var burdan Euro ile gümüş almak mantıklı mi çünkü siz 33.43 gidecek diyorsunuz aynı zamanda 33.20 gecilmezse 30 kat gelecek diyorsunuz nasıl yapmaliyim
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Bugün de olmadı dostum , yine euro 'ya etki etti , umudumu kestim yine bu hafta ytd
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tour_ ()Elinize sağlık dost
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Yaw dostum de haydi diyorsun, bende deh diyorum, bu haftada duymayacak gibi , ytd
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()allah gönlüne göre versin arkadaşım allah utandırmasın düşe kalka düşe kalka evvela 32,83 sonrası 33,43 nasipse de haydiii
MAVOREMA için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MAVOREMA ()Kaptan Emeğinize sağlık ancak bizden çok bankalar kazanır işlem yapmaya değmez. Ben 33. xx beklerim. Saygıyla Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()sizlere de bereketli olsun arkadaşım robotlar sizlerin emrinize amadeler robotlar sizi tutmaz ama ben sizleri tutuyorum
_sans_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_sans_ ()emeğine sağlık abi!