Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Adam sana 4 tane rakam yazdı, sen render diin hâlâ:)
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()olur abı ben takıpdeyım
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()cıktım abı adadan stopludu render takıpde haberı var yarın sımdılık ıslem yok pepe yı 71 den longlayıp 76 sattım 2 gun
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Alt gelirse long girerik, üst gelirse kaçtı demez bekler short gireriz, olmamı
Geberen bi coine denk gelirsen full kasayı götürür, stopta çalışmaz o iğnelere
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Yılan takozu yukarı kirmazsa ada 61 e iğne bırakır
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()aldım abı gerı ıslem yok gece ızlemedeyım sah hoca btc harıcı acman dıyor
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()170 Ben verem de o kadar riske girme
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()170 dolar ımı gerı alcam dıye
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()İnş olur da gece uyurken yakın emri ve açık işlemle uyumam
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()adaya kızdım 22500 dolar lık ıslem actım
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Sizin buğa nin şifresi burda, Rakamlar nete yakın alttada üstte de, zaten az bişey grafik anlayan başka bişey diyemez,