Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Major usd t 1750 Altın da kalmaz ise afaki gider, kalırsa 095 der gibi
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Hocam banada yardım ci olun:))
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Telden pek sağlıklı olmuyor, pc den sonra bakarım, takibe aldım, kolay gelsin.
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Grafik bölümünden bir kanal attım 8 saatlik o kanalı telefonla çizmeyi dene becerebiliyorsan, orta bant üzerine atıp ufak bir teyit yapıp yukarı devam ederse long olur orta bandın üzerine atıp tekrar Altın a gelirse geberir
Güvenli yer 3980 üzerine atması orayı takip et orası net, ama birden gelecek gibi durmuyor
Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Ciguli hangisi, ismini, alım ve stop rakamlarını yazarsan küçük bir işlem açayım, satış rakamını kendim ayar larım:)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Vadeli mi girdin, rakamlara dikkat et hafız, geçende swarms girdin galiba, bereketli olsun. ciguli yi takip et, rakam işlemesini biliyorsan
Kale1234 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kale1234 ()Kahveci abi Major coın için cok tesekkür ederim kasama 3x yaptırdın sagol kral
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()1 milyon kere söyledim forum'a ama ben de spotta yüksekten aldım onu, long girdiğimi söyledim erken çıktım, şimdi sıra kardeşinde sanırım
KIK9GY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Bütün like lar sana gelsin ustam :)
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()X empire nerden buldun? Oyun coini diye almadım.4x yaptı.