Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()DF

0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()siz bilirsiniz
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()ben bu süreçte beklemeyi düşünüyorum şahsen
garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()piyasa bence düşsede cıksada gayet güzel sıkıntı gormuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Yok zaten uğraşmıyorum artık biraz zararı kapattım bıraktım piyasa çok gel git bi oturmasını bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()OCO emır turu verın bellı bır rakam Altın a geldıgınde sat emrı bır nevı stop sayılır
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()300 dolar ı yuttu asabım bozuldu
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()bazen oyle sıstemsel hatalar evelden beri oluyor demekkı duzeltememısler hala
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Benim geçen işlemde hem de kaldıraçta stop çalışmadı bu nasıl iş anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()Teşekkürler
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()Anladım teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ıstersen 5 mılyon $ la ıslem yap ona sana kalmıs x oranını abartmayın demek ıstıyorum. ama rısk kısıye özeldır kısı kendısı karar verır sonucda.
Acmee10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ya paylastıklarımı görmedın yada dedıgımı anlamadın :)
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()ben kendı hedeflerım ıcın soyluuyorum 3x den yukarı acmazdım mesela % 10 ilk hedefde % 30 demek daha ne olsn ama sen 30x % 900 kazanıcam dıyorsan oda sana kalmıs bırsey onunda rıskı daha fazla bence gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()50usd değilde 500usd 2 3 x olarak mı açmalıyım işlemi
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()btc harıc 2 x ustu kaldırcak alt sısıtem yok bence eskıden 25 x altı acmıyodum
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()Yani max kaç x açmalıyım
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()sıstem x2/x3 uzerıne kurulu her hedef aralıgı % 10 oranlı vadelı ıslemde x2 20/40/60 getırı saglar % 30 cok fazla risk baskalarının 5 la actıgı x50/x100 lere aldanmayın giden sizin paranız oluyor sonucda stopsuz işlem yapmayın.
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()Anladım onlara dikkat etmedim hiç ama hep min 30x açıyordum
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()Çalışır ama çok kaybın olur Lig seviyen stop bolgesinede yakın olur
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()Çalışmazmı stop yüksek x de
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()yuksek x stop kısmında sıkıntı olur
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()08412 den girdim bakalım x30 50usd :)