Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Aleyküm selam. Platin ve paladyum için değerler aynı. Platin 984 direnç var. Bir kez denedi. Geçerse 996 ve 1012 yapar. 1012 sonrasını şimdilik bilmiyorum. Günlükte tüm hareketli ortalamaların ustunde fiyatlar. Gunluk bulut yeşil. Gunluk gösterge aşırı alıma belki yarin açılış ile girer. Yarın da enflasyon verisi var. Tekrar 956 mi yapar yoksa 1012 dener mi yarın belli olur.
Paladyum ise çok zayıf. Platinin ve diğerlerinin gerisinde. 20-30 usd lik aralıkta sıkıştı. 2 ileri 1 geri yapiyor. 954 usd kalıcılık olamaz ise her zaman 937 ve 908 riski var. O 954 kapanışı gelmeli ki 968-983 diye o da gitsin. Fazlasıyla canımı sıkıyor. 1 kg kadar var. Platine odaklansam daha iyiydi. Al sat imkanı veriyor sadece. Biz ise platinin gerisinden gelip platini geçmesini bekliyoruz. Yani çokta 990-1000 usd arasi bir yere gelmesi lazımdı.
Serkansener için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkansener ()S a kral platin de durum ne sence saygılar sevgiler
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Bereketli kazançlar olsun kardeşim.
Bende platin dolar a döndüm 31.65 den 31.42 den yerine koydum.
Paladyum al sat yapmıyorum bir giderse pir gidecek gibi duruyor ardından bakakalmak istemiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Platin 984 geldi. Paladyum da 963 gecip 968 gelse iyi olur. 942 usd ye kadar düştü paladyum. Biraz geç de olsa yeni alım yaptım paladyumda. Birazdan veri var.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Sağlık olsun diyelim bu sefer yukarı gidecek gibi duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ben de 30.88 gördüm. Keşke satsaydim. 937 usdye odaklandım gece. Altın da kalırsa tekrar 908 usdye gidecekti. Destek aldı. Şimdi 954 usd fiboyu deniyor. Orada kalıcı olursa 963 usd ve 968 sırayla hedefler. 30.88 parite ile satıp 93x usdlerden geri alsak şimdi hem dolar artmış hem gram artmış hem de ikinci tur kâr alacaktık. Yazık oldu. 954-963-968 usd değerler bunlar şu an.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Doğru söylüyorsun biraz daha çıksın diye bekledim yanlış yaptım.30.98 de dolar a dönseydim şimdi gram artirdiydim.