Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Klas hocayı tuzağa düşüren piyasa bize neler yapmaz
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()İnşallah gelsin artık
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()3 ay öncesine göre hepsi yarıya düştü. Yani 3 ay önceki seviyenize gelmesi için 1x lazım. Orda da yeter artık der bıktık satalım. Üstüne en az giden 3 5x gider
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Hocam sen de tuzaga dusup zarardaysan hangimiz kazanabiliriz ki
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Neyse artık olan oldu , buradan beklediğim fiyatlama olur ve alt coin sezonu başlayıp tamamlanırsa ben sistemden çekeceğim parayı. Sonrasında ons Altın daki düşüşten etkilenip etkilememesine göre paladyum ve platin gözüme kestirdim. Şimdilik öylesine onlara göz ucu ile bakıyorum. Daha ona alım için zaman var.
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Evet iyi tuzaga düştük ama artık zamanın yaklaştıgını düşünüyorum herkesi korkuttular ftx batış zamanına geri döndük
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Aynen ilk dalgada feyk attılar. Bu sefer ki geliş artık sonuca götürür bence de.
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bu piyasa buralardan dönmesi lazım herkesin bekledigi alt coin sezonunda herkesi duman ettiler şimdilerde artık kimse alt coin sezonu falan demez oldu tüm alt bogalar böyle puslu havalarda başladı 7 mart tarihine kadar coin toplamaya devam edecem