Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bu yorumu diyorsunuz dedim ya birileri bahsediyordu emin misiniz döndü mü dedim ben 9100 gelecek demedim videolarda diyenler oldu
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Üslubunuz hiç hoş değil, dün ve bugün ben paylaştıktan sonra toplam % 11 yaptı, sizin gibiler yüzünden paylaşım yapmıyoruz...
-1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bunu dipte beni etiket yaparak kardeşim al dünya zararın var korkma deseniz alırdım yüzde 50 yaptıysa size yaptı bol kazanç. Herşey olmuş bitmiş bunu şimdi yazmanın anlamı yok
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Merhaba.
Hoca değilim, kendi halimde takııyorum:)
Aylardır endeks düşerken Aselsan ne yaptı siz farkında mısınız :) herşey düşerken % 50 yaptı, profilime girip bakın 6 ay öncesi çizdiğim Bayrakları görürsünüz Aselsan için, isterseniz şu anda da ne yapıyor bi bakınız:)
Canlı kur Aselsan 89 ? dediğim gibi dün uygun yer olduğu için dikkat çekme amaçlı paylaşmıştım %6 ile kapattı günü, bugünde %3,50 de şı sıralar.
Ytd...
@Strongwolf @Selda09
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Endeks oralara düşerse bütün hisseler düşmez mi
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam alım yeri diyorsunuz ama endeks döndü diyebiliyor musunuz 9100 9200 hatta biri 8900 lerden bahsediyordu
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()84 lerde boşluk var gibi ama 84.2 mı 84.8 mi gelir 84 Altın a kırarsa stop olunmalı mi
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Merhaba.
Bu sabah destekte alım yerinde olduğuna dikkat çekmek için paylaştım, özellikle bilançosunu da vurguladım :) sağlık olsun fırsatlar bitmez diyelim.
85,05 en yakın destek seviyemiz, 88 kısa vade yükselen kanal orta bant direncimiz, daha üstte bugüne göre orta uzun vade yükselen kanal üst bant direncimiz mevcut.
Ytd...
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Aselsan kaçtı yine ya offf dis çektirdim ağrıdan bakamadım