Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Özgür abi ali abi burda çok haklı piyasa üzrine yormarına lafm yok ama bu tarz konu dışı cevp verdikce 30 yroumla geri dönüyor snde ister istmez cevap dönmk zorunda klıyorsun aslnda bir çok kez yazdıgını gördm ancak anltamadıgınıda düşnmuyrm anlmk istemior sadece..
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Şunuda asla unutma bunları boşuna yapmıyorlar amaç sizin gibileri benden uzak tutmaktır tercih sizlerindir kaptan ama ben kimseyi kimseden uzak tutmak için böyle işler yapmadım yapmamda kişi kime yazıp yapmayacağına kendi karar verir seninle onca zaman uzak kaldık ama sana yazana bir defa dahi - vermedim ben
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Kolay gelsin biz işimize bakalım eden kendine eder kaptan sen dediğim gibi sana olan sözümü bil yeterli. Sana ne demişsem aynen o ben sözümü asla yemem bu konuda rahat ol gerisine fazla karışma sorun olur yoksa.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Böyle davranmaları benimle alakalı değil sayın kaptan bunu önce bir netleştirelim. Mesela senin içinde böyle şeyler oluyor seninle alakalı mı hep sence? Ben böyle bakmıyorum konuyuda daha fazla uzatmayalım senin kime yazdığın benim için önemli değil sana böyle bir şeyde demedim istediğine yazarsın ben benimle olan yazışmana bakarım sende öyle diyorsan umursama bazı şeyleri ve ben sana ne söz vermisşem sadece ona bak bir hatam varsa o konuda onu yaz bana onun dışında gerisine girmeyelim gözünü seveyim tamam
3BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardesim seninle kimsenin bir zoru yok, sadece paylasimlarini onunla doldurma yeter. Onun muhabbetini istemiyoruz
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()görme arkadaşım görme.
görmezlikten gel.
rakamını yaz geç.
benim birilerine karşı seni korumak ya da birilerini sana karşı korumak gibi bir görevim mi var tabiki hayır. senin de beni veya başkalarını korumak gibi bir görevin yok ki zaten. bırak kim naparsa yapsın. sen analizlerinle konuş. bana inan çok daha saygı göreceksin bunu yaparsan.
hayali benim kararı senin arkadaşım
Gümüşçü54 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Kaptan, seviliyorsun kardeşim. Paylaşımlarından faydalanıyoruz. Allah razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()@HÜMANİST_ üst yorumdan başka bir şey demek istemiyorum sayın kaptan ben istediklerini asla yapmam ama sana olan kişisel sözüm sözdür bu konuda bana inancın yoksa yazmazsın bana olur biter ama bu konulara girmeyelim daha olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Ya ben bir şey demedim ki kimseye kaç gündürde yazmıyorum geldim sana kolay gelsin dedim sende sağol dedin- yedin ne edeyim ben buna kaptan?
4BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()beni sevmeyenlerin sayısı beni sevenlerin sayısından fazla olduğuna inandığım gün değil sana ben bu siteye bir tek virgül dahi yazmam artık arkadaşım sen bana bakma sen sana dediğim bir kardeş bir arkadaş bir abi tavsiyesine uy kafi.
sen değişirsen karşındaki de değişir
karşındaki değişir ise sen de değişirsin
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Kaptan konu benle onlar arasında sizi neden bu işlere alet ediyorlar ki? Ben sizi karıştırıyor muyum bu işlere yok. Ben sana söz verdim şahsi olarak sana karşı ne demişsem ona bakarım onlarla aramda bir söz olmadı tutmuyorlar çünkü sözlerini. Sen sana karşı bir hatam olursa onun hakkında yaz bana gerisine çok girme onlarla aramda bu işler kaptan.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()O baska bir sey gegismeeez. ..
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Kaptan bunu yapmalarına ben engel olamam ben engel attığım için bana veremedikleri - yi size veriyorlar bu konuda elimden bir şey gelmez engellerini açsam bu defa başka şeyler oluyor benim bu konuda yapabileceğim bir şey yok. Ya bana yazmayacaksın yada ben engellerini kaldıracağım beni istedikleri kulvara çekecekler istedikleri bu 2 durumdan birisi. Ben dediklerini yapmam ama sen bu durumdan mağdur oluyorum dersen bana yazmayı bırakabilirsin anlarım seni tamam.
3BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()sen sadece rakam sadece analiz yaz başka hiçbir şey ile ilgilenme bak o zaman her şey evvela senin için sonra çevren için ve daha sonra site için ne kadar güzel olacak arkadaşım. Bütün okları üstüne çekmeye gerek yok. sataşan sataşsın. laf atan atsın. bak bana da sataşan oluyor. kale bile almıyorum. neden alayım. oyuna gelme arkadaşım.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Kaptan sana şahsi olarak verdiğim söz aynen geçerlidir bilgin olsun. Bunu zedeleyecek bir şey sana karşı senden olumsuz bir durum olmadıkça asla olmayacaktır. Sana başta ne demişsem aynen geçerlidir. Benden yana rahat ol ama bana yazdığın için sana - vermeye devam edeceklerdir bundan dolayı benden uzak durup durmamak sana kalmış bir durumdur. Eğer uzak durmak istersen bunuda anlayışla karşılarım ancak bunu yapanların eğer bir dertleri varsa benimle yazışmaları gerektiğini düşünüyorum bu yaptıkları zaten hoş olmayan işlerine yeni bir hoş olmayan şey eklemelerine sebep olmamaktadır bana göre. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()ilgili mesajımı bana ek - si veren kişi veya kişiler ile @Gümüşçü54 arkadaşlarıma ithafen yazdım ve herkesten gereğini yapmalarını rica ediyorum