Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
-1BeğenmedimŞikayet
By_Karizma ()O Ayşe teyze ahireti de yaktı desene
Hakanhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_Karizma ()Yunus ben o konuda çok farklı bir yola başvuyorum aynı bankaya satmıyorum ki
Yunus85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yunus85 ()Gram Altın alsat arasındaki fark sordum sen daha düşük gibi duruyor
By_Karizma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakanhan ()Parasını faize yatıran Ayşe teyzenin parası pul oldu. matematik ortada.
0BeğenmedimŞikayet
By_Karizma ()Puan ı hiç bilmiyorum desem inanır mısın ama galiba çok yüksek bankaların hepsi yüksek kredi vermeye çalışıyor ordan anlıyor gibiyim lakin ben oldum olası faize karşıyım
Yunus85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yunus85 ()Fibabanka alış satış arası kaç puan bende 43 görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Hakanhan ()TL çok değerli .1 kilo Altın la rahat bir ev alınıyorsa bana göre zirveler orasıdır.
0BeğenmedimŞikayet
By_Karizma ()Para boşta durmasın zarar
0BeğenmedimŞikayet
Hakanhan ()Satanlar hep arkasından baktı , doğru karar?
0BeğenmedimŞikayet
By_Karizma ()Aldım bende kardeşim hayırlı olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Hakanhan ()altın satılmaz alınır!
0BeğenmedimŞikayet
By_Karizma ()Yalan dolan ile İşimiz olmaz