Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Hocam emeğinize sağlık döktürmüşsünüz yine tüm emtia yı . Kazancınız bol olsun inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Allah kolaylık versin kardeşim, 12 yıl da geçer, yeter ki sağlık olsun. Ben 60 yaşındayım hala çalışıyorum.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Amin düzeltiyorum daha 18 yıl var. Yaşamak nasip olursa. Arkadaşa dedim benden 4-5 yas büyüksün sen kurtuldun ben daha 18 yıl çekeceğim. Ne diyelim cümlemize.
Serkansener için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serkansener ()Allah sağlık versin kral inşallah emekliliğide görürsün Allah yar ve yardımcın olsun genelde bizi sensiz bırakma saygılar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Hayırlı kandiller. Maalesef maas az arttı dert ve sorumluluk katlandı. Aileye bile zaman ayıramıyorum. Dün gece 11.30 da bile iş için arandim. Aldık başa bir bela. Bir sürü adam 46 yaşında emekli oldu. Ben daha 42 yaşımda 12 yıl emeklilik bekleyeceğim.
şahin_şahin1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()Hayırlı kandiller
1BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()Maaş arttı mı kardeş arttıysa affederiz:)) Altın ons için de bir indikatör okuması yaparsan serbestsin:)))
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Hayırlı kandiller. Hangi sayfada ne ile ilgiliydi? Bu sıralar fazlaca yoğunum gözden kacabiliyor. Çalıştığım yerde 2 üst pozisyona çıktım. Sorumluluğum ciddi arttı. 159 işçi 7 mühendis bağlı bana. Zor vakit buluyorum. Gun içinde artık al sat bile yapamıyorum.
Serkansener için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Tamam hocam, teşekkür ederim. Hayırlı kandiller dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet yakın zamanda 32.65 tepesi denendi. Bu değerin üstü alıcıları güçlendirir. 31.25 yakın zaman dibi alıcılar burada güçlü. 32.65 yakın zaman tepesi satıcılar bu değerde güçlü. Boyle bakmak gerek. Arz ve talep bölgelerine. Ichimoku günlükte durum fena değil diyor. Fakat biz yine de degerlere odaklanalim.
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkansener ()Kral hayırlı kandiller bi soru sormuştum ama görmedin galiba saygılar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Hocam 32.39 u geçemedi.
0BeğenmedimŞikayet
KESER124 ()Teşekkür ederim.