Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0465 16:47:48
EUR 38.1492 16:47:48
USD 36.4325 16:47:48
ALTIN ONS $2936.0750 16:47:48

Grafiği gönderen: HÜMANİST_

⭐⭐HÜMANİST_ ()
Gümüş

31,68 i yakalayan robot der ki 32,24 ü egale ederse ne ala etmez ise gelirim tekrar 31,48 i zorlarım der tamamen hayal ürünüdür

Gümüş için HÜMANİST_ yorumu (4 saat önce) Cevap yaz
11 Şubat 25 TARİHİNE ÖZEL
ALIM RESİTALİMDİR

1- 31,68 ONS 36,71 TL
2- 31,48 ONS 36,48 TL
3- 31,25 ONS 36,21 TL
4- 31,04 ONS 35,97 TL
5- 30,81 ONS 35,70 TL
6- 30,46 ONS 35,30 TL

USDTRY 36,04 TL OLARAK BAZ ALINMIŞTIR

NOT: Günlük Alım- Satım Rakamları Özelinde
Yarın sabah 09.00 a kadar geçerli olmak üzere özellikle günlük al sat yapmak için gerek normal gerekse de kaldıraçlı işlem yapanlar içindir bu rakamlar. İsteyenler olası düşüşlerde veya yükselişlerde günlüğe özel gelirse her alım - satış rakamından işlem açabileceği gibi isteyenler ( tercihimdir ) bir dolu bir boş veya bir dolu iki boş, iki dolu bir boş vs vs şeklinde de değerlendirebilirler.

Rakamlarım tamamen hayal ürünüdür ve SPOİLER İÇERİR

https://altin.in/humanist_

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Var olasın.. Geçmişi unutmuyor, sünger çekmeyi de biliyoruz.. Para kaybetmeden para kazanılmaz, hisselerle vals etmeyenler de bilmez bunları, tecrübe candır.. Saygı ve sevgiler:))@HÜMANİST_

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

aynen öyle arkadaşım. aslında herkes herşeyi biliyor ve farkında ama kimileri kurnazlığa kaçıyor.

sana dar gelen bana bol gelebilir
sana bol gelen bana dar gelebilir
senin risk eşiğin farklıdır
senin kademe sayın benden farklıdır
senin boş zamanın benden farklıdır
sen benden ve herkesten farklısın ve ben de senden ve herkesten farklıyım

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

En önemlisi:İhtiyaç hasıl olmayan nakit ile işlem yapılır.. Araba- ev v. s alacaksan bu işlere asla bulaşma.. Bu piyasalarda vade kavramı olmaz- "hedef fiat" olur.. Nasıl bir yatırımcı adayısın ona göre karar vermelisin.. Trader mı- orta/uzun vade hedef kovalayan mı? .. Saygı ve sevgiler:))@HÜMANİST_

3BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Tebrik ederim üstat.. Site kurulduğundan beri anlatmak isteyipte anlatamadığımızı kısa ve net izah etmişsin.. Açgözlü ve sabırsız olma, kademeli işlem yap, risk ve getiriyi kendin üstlen kimseyi suçlama.. Gidenin arkasından bakıp nasibini de asla küstürme..2. kademe adına fiboları muhakkak izle acele etme.. Hepsi budur.. Bol şans:))Yatırım tavsiyesidir.. @HÜMANİST_

1BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

bu platforma geldiğim günden beri hep sizlere kademe kültürünü aşılamaya çalıştım ve bazı kendini bilmezler ne yapmak istediğimi bilmelerine rağmen olmayan akıllarıyla benimle alay etmeye çalıştılar. halbuki neyin ne olduğunu herkes biliyor ve o kişilerin dahi zarar etmemesi için ben yine doğru bildiğim yolda yürümeye devam ettim ve etmeye de devam edeceğim

ancak
fakat
ama
lakin

çevrimdışı girerek benim rakamlarım ile işlem açıp kapatarak para kazanıyorlar ise işte orada muhasebesini iyi yapsınlar çünkü bu dünyadaki hiçbir para birimi öteki tarafta geçmiyor ve onlara olası hakkım asla helal değildir

2BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

gelirse alacak nakitl
çıkarsa satacak mal

bu şekilde az ama temiz kazanırsın arkadaşım. full alayım bir defa da malı götüreyim dersen giden ömürden oluyor çünkü bilirim ki insanın uykusu bile tutmaz çok fena terste olunca. Çevrendekilerden çıkarır insan sinirini ve aslında kademe yapmış olsa düşüşlerden dahi zevk alır insan.

ben bunları para kaybederek tecrübe ettim ve istiyorum ki sizler para kazanarak tecrübe edinin

Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Jungheinrich ()

Açıkçası orada kalmasada , anlık görülür diye bekliyorum pusuda dostum ytd

1BeğenmedimŞikayet

Sümeyra_81 ()

Yanlışlıkla yazmışım. 32.30 da satmıştım.

0BeğenmedimŞikayet

Sümeyra_81 ()

32.30 da sattım yazacaktım. 31.30 olmuş.

Sümeyra_81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

öncelikle bereketli olsun kardeşim. sattığının üstünden değil de mümkünse Altın dan almayı alışkanlık haline getir. inşallah 31,30 u 32,30 olarak demek istemişsindir. ikinci olarak da evet 32,20 ye tekrar çıkabilir ancak fakat ama lakin her halükarda düşe kalka düşe kalka 30,70 e kadar düşmesini bekliyorum t hü

Sümeyra_81 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sümeyra_81 ()

31.30 da satmıştım dün. 31.68 de geri aldım ama Sanki hiç çıkmıcak gibi duruyor. 32 nin başlarında göndermeyi planlıyorum. Teknik 32.20 leri görür mü diyor. Diyorsa bekleyeyim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum