Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Asıl işin rengi hafta içi belli olur gibi.
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Ya da bezmiş olanları satmaları için işi kolaylaştırıyorlar :) Baktılar kimse satmayınca. Bir iki tık yukarı vursunlar çözülme hızlanır.
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hocam baktılar kimse mal almiyor. Yeşil yakalım da öyle alsınlar diye yapmis olabilirler:))
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()He. Elinizdeki para hariç 3x :d
aseltech için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()İşin şakası bir yana dostum , bence piyasa dönmeye başladı.
1BeğenmedimŞikayet
aseltech ()3x yaz usta anlamıyorlar sonra :)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bu uğursuzluk bir şahsa bağlı olsaydı bu sen olmazdın:) batıl batıl konuşma. Ama daha baslamadi.
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Başkan benim sayfadan gitme vaktim geldi :)) Ben gittiğim an çıkış başlar. Hepinizin iyiliği için :)) Şimdiden hayırlı olsun dostum.
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()saol yınede ben kou demıyom da o coınlere yedırmedıler
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hayir yapmadım. Bu gibi şeyler ile hiç ugrasmadim
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ethfi eigen ena kötü jeton değiller yine de.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Yine de sepetinde olanm birisi için güzel. Zararda dahi satsa diğer coinlerinde güzel adet arttirimi yaptı.
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()mudur web 3 den svap yaptın mı hıc bısey sorcam da
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Coinbase listelemelerini hep takip ettim, bı cacık olmadı hiç, binance vadeli coinbase spot tarafını yönetiyor, o yüzden olabilir belki, galiba, muhtemelen
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()koskoca coınbase eterfı lıselecem dedı longladık senın ornek gıbı sonuc stop olduk ve eterfı dıbın dıbıne gıttı
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Tek mumda 4x yapmış ama kasım aralık fiyatına bile gelemedi geldigimiz noktaya bak
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Dun örnek verdiğimiz coin geldi bugün yuzde 300 yaptı.
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Evet hocam aynen grafikler prim yapmıyor grafik atana sarıyorlar:)
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Uğraşma sn hocam kimse grafiklere bakmıyor
Like bile vermiyorlar:))
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Varol hocam.
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Emeğine sağlık üstad
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()İşin en kolayı budur @Mavi_Gezegen19 dostum. Herseyin kolayı var. Kullanan rahat eder dogrusu. Mühim şeyler bunlar.