Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
Erzurum2516 ()Sabah namazını kılıp btc nin yükselmesi için dua da ediyor:)
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Buradaki son cümleyi yazıp ta bana kibirli demek te, alnı sabah namazından kalkmayan ama yabancı nick ile dolaşan vatandaşa nasip oldu. Hey Allahim
Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ayrıca bu nasıl hesap? 1 ile 99 niye carpiyorsun 10 ile 100 niye carpiyorsun burada neyi anlatmaya çalışıyorsun onu da anlamadım. Gerçi bir yek ben değil kimse anlayamaz şu yazdığını. Oku bu yazdığını inan sen de anlamayacaksın. Ne yazmışım ben ya diyeceksin. Bizim muhalefetin yaptığı kötü muhalefetten daha kötüsünü yapıyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Gerçi bu sözümu de anlayamayacaksin muhtemelen arasinda ne fark var diye eror vereceksin. Ama tavsiyem burada dursun arada oku.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Haklı olmak için konuşmak birdaha. Haklı olunca konuş. Sana bir arkadaş tavsiyesi olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Maverick seni severim. Öyle yok bu hesani yapamayan şunu yapmasın bunu yapmasın doğru düzgün konuş. Senin otlattigin kadar benim ızgara yapmışlığım var. 100 liranın yuzden99 düşerse dediğin gibi 1 lira yapıyorsa, bu 1 liranın 100 liranın olması için yuzde kaç yapması lazım? Yuzde 99 mu? Bende diyorum sen nasıl bu kadar zararda bekleyip duruyorsun. Umudun böylesi kurdun ağzındaki kaplumbagada yok.
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Kat düştü aslında kullanılmaz ama biz diyoruz oluyor hacı abi:)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Yutuyor zaten. Ortalama düşürmekten helak oldu yatırımcılar. Mm istiyor ki bir yek ben kalayım içeride.
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Ayhan hocam coin almadan önce hesabı kitabı iyi bilmek lazım valla adamı yutar bu piyasa.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()99 katı demiyor. Yuzde 99 düştü diyor. Yuzde 1000 çıktı diyor. Bak az önce grafik attım tam olarak örneğidir.
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Daha külli zarardasın 100 liran 1 liraya düştü yüzde bin yükseldi 10 liran oldu 90 lira kayıp:)
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Boşver o zaman hafız, cebe giren çıkana bakak biz en iyisi:) sıkıştık mi kopya çekeriz
Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Doğru. Ama kimse matematikçi değil zaten. Sadece kriptoda fazla zaman geçirdiğim için biliyorum bunları zaten :))
Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Düşüşlerde x kullanılamaz ( matematiğe aykırı olur) yüzdelik hesaplanır, çıkışlarda yüzdelik yanında x de kullanılır, ikiside aynı kapıya çıkar, düşüş ve yükseliş farkı çarpanlarla ilgilidir. Not: Matematikçi değilim:)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Zarardasin
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bilmim ki, cebe girene bakarım galiba o ara:)devreler yandı
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Sana bir soru aldığın coin %99 düştü düştüğü yerden %1000 yükseldi sen kardamısın zaradamısın
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Niye düşerken yüzde 96 diyy de aynı yere çıkınca yüzde 1900 diyy:) matematikçiler bilir onu