Gece
Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1400 11:43:26
EUR 43.7175 11:43:26
USD 38.3216 11:43:26
ALTIN ONS $3337.6650 11:43:26

Grafiği gönderen: Ortakahve

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Erzurum2516 ()

Sabah namazını kılıp btc nin yükselmesi için dua da ediyor:)

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Buradaki son cümleyi yazıp ta bana kibirli demek te, alnı sabah namazından kalkmayan ama yabancı nick ile dolaşan vatandaşa nasip oldu. Hey Allahim

Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Ayrıca bu nasıl hesap? 1 ile 99 niye carpiyorsun 10 ile 100 niye carpiyorsun burada neyi anlatmaya çalışıyorsun onu da anlamadım. Gerçi bir yek ben değil kimse anlayamaz şu yazdığını. Oku bu yazdığını inan sen de anlamayacaksın. Ne yazmışım ben ya diyeceksin. Bizim muhalefetin yaptığı kötü muhalefetten daha kötüsünü yapıyorsun.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Gerçi bu sözümu de anlayamayacaksin muhtemelen arasinda ne fark var diye eror vereceksin. Ama tavsiyem burada dursun arada oku.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Haklı olmak için konuşmak birdaha. Haklı olunca konuş. Sana bir arkadaş tavsiyesi olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Maverick seni severim. Öyle yok bu hesani yapamayan şunu yapmasın bunu yapmasın doğru düzgün konuş. Senin otlattigin kadar benim ızgara yapmışlığım var. 100 liranın yuzden99 düşerse dediğin gibi 1 lira yapıyorsa, bu 1 liranın 100 liranın olması için yuzde kaç yapması lazım? Yuzde 99 mu? Bende diyorum sen nasıl bu kadar zararda bekleyip duruyorsun. Umudun böylesi kurdun ağzındaki kaplumbagada yok.

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Kat düştü aslında kullanılmaz ama biz diyoruz oluyor hacı abi:)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Yutuyor zaten. Ortalama düşürmekten helak oldu yatırımcılar. Mm istiyor ki bir yek ben kalayım içeride.

Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Ayhan hocam coin almadan önce hesabı kitabı iyi bilmek lazım valla adamı yutar bu piyasa.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

99 katı demiyor. Yuzde 99 düştü diyor. Yuzde 1000 çıktı diyor. Bak az önce grafik attım tam olarak örneğidir.

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Daha külli zarardasın 100 liran 1 liraya düştü yüzde bin yükseldi 10 liran oldu 90 lira kayıp:)

Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Boşver o zaman hafız, cebe giren çıkana bakak biz en iyisi:) sıkıştık mi kopya çekeriz

Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Doğru. Ama kimse matematikçi değil zaten. Sadece kriptoda fazla zaman geçirdiğim için biliyorum bunları zaten :))

Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Oniki_numaralıadam ()

Düşüşlerde x kullanılamaz ( matematiğe aykırı olur) yüzdelik hesaplanır, çıkışlarda yüzdelik yanında x de kullanılır, ikiside aynı kapıya çıkar, düşüş ve yükseliş farkı çarpanlarla ilgilidir. Not: Matematikçi değilim:)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Zarardasin

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Bilmim ki, cebe girene bakarım galiba o ara:)devreler yandı

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Sana bir soru aldığın coin %99 düştü düştüğü yerden %1000 yükseldi sen kardamısın zaradamısın

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Niye düşerken yüzde 96 diyy de aynı yere çıkınca yüzde 1900 diyy:) matematikçiler bilir onu

Cevap yaz Cevabınızı ekleyinizGönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Bir isim giriniz Yorumunuzu buraya ekleyiniz
Kalan karakter: 5000
Kullanıcı adı veya E-posta
Şifre

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

E-posta adresiniz

E-posta adresiniz

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum

Sitemiz hakkında düşünceleriniz