Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Hayırlı cumalar. Bereketli olsun. 997 usd üzerinde kalabilirse daha yukarı gider. Aksi durumda alt desteklere iniş başlar. Göstergesi aşırı alimda değil aslında. Gitmek istese 1022 usdye kadar yolu var. 997 üzerinde kalırsa. Fakat son zamanlarda platin gümüş ile altinin peşine takiliyor. Bu ikisi düşerse platin de düşebilir.
Alfa12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Hayırlı cumalar olsun usta.
Platin uzun aradan sonra bir miktar kâr satışını yaptık.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Platin ve paladyum zayıf kaldı. Onlar da yükselecek ancak Altın a ve gumuse olan rağbet bittikten sonra. Onun da süresi belli değil. Al sat için makasi uygun olan portföyüne bir miktar bunlardan ekler. Fakat ağırlık hala altin sonra gümüş seklinde olmalı.
Hasan_Hüseyin_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Net 1 haftamı yedi ha
Hasan_Hüseyin_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_Hüseyin_ ()Pltin yerine gümüş altin alan 5 katı kazsndi
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet aynen.
Bende her ikiside duruyor bakalım nasıl olacak.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Platin ve paladyumu görüyorsunuz. Platin dediğim gibi nasıl olumlu gitti. Paladyum ise ne halde. Paladyum yerine platinde kalmak lazımdı kendi adıma.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Pardon 1922 degil, 1921 olacakti.
Mubarekmesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ben euro alacaktim,2000 dolar a aldigim platinle 1922 euro aldim. Dolarla euro alsam o an icon 1917 euro aliyordu. Riske girmeden euro alip ciktim.
Mubarekmesut için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mubarekmesut ()Selamün aleyküm hayırlı cumalar. suan platini satsan kara geçebiliyor musun. cunku makası yüksek gümüşe gore
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sagol baskan, sabah sabah kuveyt canini sıktı bakti platin ons yukseldi hemen makas acmis, platin ons dustu normallesmis.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Hiç elleme at kenara dursun .
Sakin ol. berejetli olsun.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Iyi ettik bilmiyorum 0.981 2 bin dolar lik platin aldim.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet doğru söylüyorsunuz.
Bakalım gidişat ne yöne devam edecek .
Yükseliş devam diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Dün dediğim gibi paladyum daha zayıf platin daha iyi durumda. Nitekim bugün paladyuma göre güçlü kaldı.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bu klavye iyice kafasina gore takilmaya basladi biraz once malum gumus selale oldugunda platin yukseliyor diyecektim.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Birsey dikkarime cekti Malik gumusun sesle oldugunda platin yukari gidiyor. Eskiden once platin haberci olurdu platin suzuldumu ardi sira gumusde duserse
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardesim su platini 970 in 1 tik altina ceksen alacagim. asagiya gitmiyor. Ben sattiktan sonra hareketlenmis. Platin bana borclu 969 dan alabilsek 999 a kadar yolu acik gibi duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Ben paladyumlari 40 tepesine geldiginde 28-29 larda toplamıştım 40 ta bile 6 parça sattım 40 gelene kadarda parça parça döndüm dolar a. Bu sefer 29 30 larda topladım bakalım nereye kadar gideceğiz çokta al sat yaptım hala yapıyorum platinde arada al sat fırsatı veriyor.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()En zayıf paladyum. Gunluk al sat veriyor sadece.1250 usd lerden 890 usdlere düştü. Yakın zamanda en fazla 1028 ve 1047 yaptı. Kaybının yarisini vermesi için 1070 olmalı. Yarisini bile henüz veremedi. 40 parite ile satıp erken toplamıştım. Sonra ortalama düşürüp toparladım. 29 değerine kadar düştü parite. 40 tan satan için muazzam gram artışı verdi. Ancak erken toplayan geç topladı ilave etmede çekimser kaldı. Velhasıl tepeden satanın sabırla dibi beklemesi. Sonra kısa al satlar ile kâr alması gerekir. 1070 usdye gitmedikce yine düşer bu. Platin biraz daha olumlu.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()İnşallah, benim düşünceme göre yükseliş devam edecek.
Hatta paladyum alım fırsatı veriyor diye düşünüyorum platinde güzel gidiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()979 usd yi test etti tekrar. Umarım bu 997 ve 1000 usd değerlerine gitmek için yapılmış bir test denemesidir. Platin paladyum geri kaldı altin onstan.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Platinde dediğin gibi yukarı gitme isteği var diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Ah be kardeşim paladyum ve platin birlikte alım yapmak çok avantajlı oluyor.
Birisi alıp başını gittimi birisi düşüyor kar alıp düşeni alarak gram artiyorsun.
Bu dediğimi takip etmeni öneririm.
Senin kadar bilgi sahibi olamasamda bazı görünümleri değerlendirebiliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet nerdeyse 997 usd hedefimiz de gelmiş. 979 usd korunduğu sürece 997 gelecek. Altin gümüş düzeltme yapsa bile platinin durumu onlar kadar kotulesmez diye düşünüyorum. Paladyum yanına platin de katsam iyi olurmuş. İyi değerlendi. Ekran takibi yapamadım fazla.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()979 geçti kardeşim.