Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0385 18:55:37
EUR 37.3461 18:55:37
USD 35.9361 18:55:37
ALTIN ONS $2838.3350 18:55:37

Konu: Bilgilendirme

Yıllardır profilimde yazan yazı bu şekildedir. Okuyun lütfen. Kimbilir beni takip edenler bile okumamistir bu yazıları. Yapmanız gereken ve günümüzde malesef yasadigimiz şeyler bunlar.

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Sende sağol Ayhan kardeşim

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Teşekkürler dostum. Yanı ben zamaninda yazdım diye değil. İşin yapılması gerekeni bu. Başkası da yazsa göz önünde hep olması gerekenler bunlar. Eline sağlık sagol

Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Bu yoruma cevap yazalım herkes oukusun kriptonınun özeti belki birilerine lazım olur.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Kim o taş atan? Bir durum mu var kaçırmışım? Hocalar akıllanmaz. Bildiklerini okur. Kendimden biliyorum. Kendimi hoca zannettigimden beri kaybediyorum :)))

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Ne haddime sn hocam :)) sen ve ben akıllanmayız
Bak biri kuyuya taş attı :)) 40 tane akıllı çıkaramıyoruz
Bizde mi kuyuya taş atalım yoksa yandan mı geçelim :))

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Oraya giden akillaniyorsa beni de gönder. Ama akillanmak yerine tersini yapıyorlar örnekleri var :)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

He öylemi senide konfor odasına alayım da akıllan :))

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Birak ya sen bilmiyorsun bu işleri. Çekil kenara genco :)

2BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Ben okudum :)) benimde beznzet şeyler yazıyor fakat burada seninle aramızda polemik yapalım ben sana atar yapayım sende sana bak nasıl herkes yazıyor okuyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum