Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Emeğe teşekkür bilene. Riskleri ve olasıları paylaştın dikkat edene bunlar herzaman yön gösterir. Ayrıca sağol ikiletmedin ben bugün uğraşır trav hallederim inş. Sağolasın.
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocam guzel bir calisma olmus elinize, akliniza saglik. Bu oyunu kuranlar anormal durumlar haric %5, %7, %8 gobi needs almadan hareketlerin disinda 1 dolar uzerine oyun kuruyorlar. Mesela 30.800 den alip 31.800 gibi, Gotti yerde zikzak yaptirip 1 2 gun milleti kafasini karistiriyorlar. Ondan sonra millet olacaksa almiyor Vega satacaksa satmiyor arkasindan baktiriyor. Iyi takip sart. Bana gore bugun 32.00 gelecekmis gibi yorumlarla milleti umutlandirdilar, bak simdi kafasina kafasina vuruyorlar gidecegi yer en az 1 dolar dusurecekler ve 30.700 e gidecekler ana Borden yapmiyacaklar donecek deyip Mali erken yukleyecekler gibi geliyor
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Mersi efenim lıke alacak bi şey yapmadım:))
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()12.01de paylaşsan likeleri verirdim:) teşekkürler betmen:) emeğine sağlık...