Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1365 19:56:11
EUR 43.3573 19:56:11
USD 38.1251 19:56:11
ALTIN ONS $3325.8950 19:56:11

Grafiği gönderen: ntmen_×

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

Bitcoin için Oniki_numaralıadam
(3 gün önce)
Üstad, act yi 19 diye diye getirdin:) daha altı neresi bunun.

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

Bitcoin için ntmen_×
(3 gün önce) Cevap yaz
Act inanın ufak ufak longa aldıkça kendini aşağılara atıyor
Daha altı 0.15 ve ordan 0.086 bile olabilir nasıl artar alalım dedikçe nasıl aşağı iner onlara da bakmak lazım iner diye short alsak bu sefer atar kendini yukarı rakamlara yani boş ve hacimsiz bu coinlere dikkat etmek lazım

Oniki_numaralıadam için cevapland

https://altin.in/ntmen_%C3%97/6

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Oniki_numaralıadam ()

Tşklr üstad, senin rakama güvenip aldım, bakalım ne yapacak.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Faydası olduysa sevindim
Act öyle dengesiz bir coin ki 0.19 üzeri kalmazsa 0.13 e Bile iner
Güvenip yüklü alamıyorum 0.61 lerden indi buralara kadar
Bazıları btc ile karşılaştırıp altcoin alıyor ya dengesizliği ortada işte btc ath yapıp artarken altlar dibe dalabiliyo
Kısaca btc alanlar la altcoin alanlar farklı sonuç a gidiyor

Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Oniki_numaralıadam ()

Üstad, act nokta atışı, tbrklr, müsait olmadığımdan tabiiki ben ordan alamadım, dün 16 dan aldım, duruyor.

0BeğenmedimŞikayet

Harme5634 ()

Yazma abi reklam olmasın:)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Bende bişey demiyorum bilmiyorum acemiyim zarardayım
Eni yi hoca @Şahmeran_2525
İki tane daha var yazmayayım; ))

Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Harme5634 ()

:))) ben daha bir şey demiyorum abi

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Sinembas şahmeran a söyle amacımız onun sayfadan gitmesi değil kalması :) fakat tekniğin t sini bilmiyor geliştirsin kendini :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum