Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocam sizi Allah icin severiz. Yaptiginiz analizleriniz ders niteliginde. Tabiki baska kardeslerimizde var. isim yazmaya gerek yok. Siteye yorumsuz birakmayin sessiz takipciler adina tesekurlerimizi arzediyorum
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Yapılmaması için çabalıyoruz üstadım ana tema bu zaten
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()İlk geldiğim zamanlarda daha çok teknik ağırlıklı yorumlar olurdu burada. Yorum yapanların kendi de diğer üyelerde kazanırdı bu sayede. Son 1-2 yıl çok verimli geçmiyor bu açıdan. Benim de çok zamanım olmuyor bu aralar. O yüzden ben de gelip yorum yapıp gidiyorum genelde. Keşke sayfa ile alakalı ve faydalı olabilecek yorumlar dışında paylaşım yapılmasa.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Böyle insanların burada daha fazla bizimle olabilmesi için temiz sayfa süreci başlattık kıymetli kardeşim sizinde desteğinizi bekliyorum bu yolda
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Çok teşekkür ederim hocam. Sizin bu sayfada olmanız sayfanın kalitesini arttırıyor.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Kritik değerlere bakmak daha doğru olur. Gümüş 30.12 usd ya da düz hesap olsun psikolojik bir değer olarak 30 usd aşağısında kalmadıkça şimdiden 29 usdyi söylemek zor. Altin onsta ise durum negatife dönüşmedi. Son satışta güçlü alıcılar plusmadi. Birazdan grafik paylaşacağım gümüşte hala güç toplanmamisken altin ons hala güçlü. Dusus şartlarını olusturmadi garip bir şekilde.
Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkansener ()Kral bu pletin neden yükselmiyor beni eskitti bi yorum yaparmıdın saygılar sevgiler
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@_sans_ bakın bu güzel bir grafik burdan takip edebilirsiniz
Bu arada elinize sağlık hocam @Diebright
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Bir şey sormak istiyorum abim , soyisminin son iki harfi iş olan bir emtia piyasası uzmanı açıkçası beni çok kandırıyor diyebilirim, 29 dolar gelecek diyor Altın da ise 2600 yada 2580 dolar gelecek diyor , düşüncen nedir