Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0465 17:29:23
EUR 38.1492 17:29:23
USD 36.4325 17:29:23
ALTIN ONS $2936.0750 17:29:23

Grafiği gönderen: ntmen_×

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

Tmm mı devam mı

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Ben ufak ufak indikçe alıyorum şu an sadece act alıyorum iniş rakamları en dip rakama yine tedbirli olarak nakit tutuyorum

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

btc den çıkıp altlara girmekte acele etmişiz işin dogrusu. Bakalım bu kalın parmaklar ne zaman karar verecek istediğimiz kolerasyona

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Onda haklısın sn hocam
Act bu havada dibin dibine indi alım oldukça 4 h ve 1g bolinger alt bandı 0.12 ye inermi diye bakıyorum son iki ay yükseliş btc ye yaradı sadece

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Göz dağ devirir hocam. 3 olsun 5 olsun. Ama iyi gidiyorsun masalllah

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

10 tetere 3 tetere nazar değecek se kabulümdür :)) yüklü girmiyorum zaten okumasalarda uaptığım al satlar 100 teteri geçmez yazdım kişisel görüşlere

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Eyvallah kardeşim benimki az miktar vakit geçsin diye güvenip yüklü giremiyorum girince de botlar çarpıyor genelde
@Deniz_S inan her soruna cevap yazıyorum ya fazla yazınca çıkmıyor ya ya snssüre takılıyo bilmiyorum

Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Bereketli olsun sevgili hocam. Nazar değer yapma :)

1BeğenmedimŞikayet

Harme5634 ()

Maşallah abime:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum