Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1372 21:06:59
EUR 43.3888 21:06:59
USD 38.1274 21:06:59
ALTIN ONS $3332.7300 21:06:59

Grafiği gönderen: katates_

Kabaca 2725 e dikkat edin geçemezse 2660 gibi tekrar destek arar geçerse en yakın direnç 2790 olur

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

wxy ()

Teşekkürler efendim çok düşüncelisiniz ama ben grup sevmiyorum:)

katates_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Tabiiki sizi özel paralı gurubumuza alıyorum efenim :)

wxy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

kanka bırde endeks analızı yaparmısın katılım hıssesı alanlar ıcın 10200 gecemedık :) @wxy

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

100 aboneye özel ucakdan parasutsuz atlıcam:) @wxy

1BeğenmedimŞikayet

wxy ()

100 like a tavan tavan gidecek hisse gelir mi hocamm:)

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Kanalıma hoşgeldiniz arkadaşlar like atıp abone olmayı unutmayın:)

_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

şu anda yaşayan en cok sevdıgım kişi sizsiniz hocam maaşallah hocam super harıkasınız bır olaganustu teknık analız:)) @wxy

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

2790 Test gerçekleşti burası geçilmeden çok umut bağlamayın bence, buranın üstü başka altı başka konuşulmalı

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Kanalın üst bandı 33 lerden geçiyormuş 25 26 beklerken geldiği yere bakın nasip

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Uçacak kaçacak demiyoruz, döneceği yerleri gidebileceği yerleri söylüyoruz.
Alt yorumda anlattım neler olabileceğini

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Ona ne şüphe Kral.. Şu hisselere bir el atta 2. kademeyi yapalım.. Yılın 2. yarısında net 2 x yapacaklar.. YTD..

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

ben kendım yıldızım zaten:)

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Darısı başına Kral.. Sana hep destek, tam destek.. Emanetler hesabında güzel insan:))@_BROKER_

0BeğenmedimŞikayet

Azraa_ ()

Sanal yaramıyor kanki bana fiziki candır:) Borsa batırdı bizi zaten

1BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

nasılsın ıyısın ınsallah azra eskı ekıp tek tek gelıyor:) parıteye devam mı

Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Azraa_ ()

İyiyim bende teşekkür ederim:) Evet çok oldu

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

evet merhaba azra hosgeldın nasılsın:) uzun zaman oldu

Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Azraa_ ()

Oğuz senmisin?

1BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

3 yıldız alınca puanlamayı kapattı:) nıkın yarısı yıldız zaten :) @wxy @katates_

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Evet maalesef :)

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Teşekkürler kolay gelsin

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Yorumlarınız puanlamaya kapalı maalesef:))

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Tebrikler.. Başarılar hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

2790 demiştik 2786 dan satış yemiş şimdi çıkarken direnç yaptığı bölgeyi destek olarak takip edin kabaca 2725

Bu bölgede tutunursa sorun yok tekrar 2790 test etmek ister tutunamazsa bir süre köşeden izleyin çünkü hoş şeyler yaşanmayabilir

0BeğenmedimŞikayet

Erencaymaz ()

ons 2790 görecek gibi duruyor. zaten sizde orya kadar gıdecegını yazmıstınız. cuma günü 2786 gelmıs. bu işi anlıyorsunuz. tebrık ederım

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Aynen kata hocam bahsettiğim grafik buydu emeğine sağlık. 2725 gibi dediğiniz yeri ben tam iğne tepelerinden çektiğim için biraz açılı olarak sağ üste doğru çıkıyor 2735 gibi gördüm 2 gün önce orayı yazdım yatay olarak 2725 gibi idi evet. Hat iyi çalıştı ilk destek dediğiniz gibi bendede 2660 civarı olarak görünüyor. Kolay gelsin iyi çalışmalar hocam.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum