Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1366 20:08:37
EUR 43.3699 20:08:37
USD 38.1294 20:08:37
ALTIN ONS $3327.0050 20:08:37

Konu: Btc güncel

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

Al sat tavsiyesi içermez

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Avaxcan44 ()

Bekliyoruz:))

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Güncelleme vakti gelmiş mi ?

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

9.75 gelecek

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Karsan dimi bu fet nolur kuzun

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Valla hocam adım adım sürüyoruz da tebrik ederim:). bende uyumuşum otobüsümü kaçırdım gitti alsatım:)) o otobüs bensiz gidemez ya yapmasın bunu:)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Asiii__ hocam btc almam satmam yada anlık alır satarım
Başka coine bakarken atışı kaçırdım yine:))

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

bitcoin için Deniz_S
(2 gün önce)
Ben bu rakamları takip ettim çok başarılı peki burdan sonrası için nasıl bir yorum yapabilirsin yani 99 sonrası neresi var

Bitcoin için ntmen_× yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
Şimdi btc de yeni beyaz çizgi neresi olur ona bakmak lazım
99300 ve 95 900 den inmezse eski zirvesini test eder ve devamo 120 ve 130 k bile olabilir

Deniz_S için cevaplandı

https://altin.in/ntmen_%C3%97/3

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Kısacası attığın taş urkuttugun kurbaya ya deysin doğru yerde doğru hareket önce izle demis gelmiş gitmis le olmuyor yaptığın yatırım doğru yerde yapılan yatırım olmalı

Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Ben sürekli çıkacak demiyorum fakat sürekli düzeltmede olmaz belli bir yükseliş sonrası düzeltme olur onun dışında trampın koltuğa gelmesine pek bişey kalmadı artık dananın kuyruğu orada kopar

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaaslan ()

Konuşuruz oraya gelelim de

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Asıl sorun ne 102 103 geldiği zaman ne olacak işte orda yaptığımız antika sepwtler devreye girer

Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaaslan ()

Erken davranmışsın btc 99.8 kabaca 100 diyelim 97.5 düzeltme ve oradan 103k

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Yazdim düşmedi sağol takip ettiğim her yorumu dikkate alirim teşekkür ederim bir kötü huyum var talebimi karşılayan rakamı yakaladığım an uzarim sağol @ntmen_×

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Sen tedbiri bırakma o iş hiç öyle değil sürekli çıkmaz bak yarı ciktim niye düşebilir

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Artık aşağı yönlük bir şey yok Sinem tramp koltuğa geldikten sonra bircoin kararlarına bakacaz ona göre piyasa ya yükselecek ya da trampın köpürttüğü piyasa düzeltmeye girecek

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Oldu baktım ben takip ettiğim her yazIyi okurum mantıklı diye yazdim sağol arkadasim

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Banada yardımcı oldu :))

1BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Evet teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Sinembas @Deniz_S grafik yardımcı oldumu :))

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

İniş çıkış rakamları tahmini dir spot ve vadeli alıp satanlar için değişiklik ler özellikle vadeli de daha çok dikkat ister
Genel olarak spot alanlara yardımcı olur umarım

Sinembas
Beklerim artık devam ettiklerim var cunki
Bu yorumla ilgilidir:
Üsttekinde elmas formasyonu benzeri bi şey var tam emin değilim günlükte de çıkıyor dibi fena dır fakat üstü yükseliş yaparsa güzel rakamlara işaret eder

Yorum sahibi: ntmen_×(45 dakika önce)

https://altin.in/bildirim

İnsan_kaynakları için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İnsan_kaynakları ()

Elinize sağlık, teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Beklerim artık devam ettiklerim var cunki

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Üsttekinde elmas formasyonu benzeri bi şey var tam emin değilim günlükte de çıkıyor dibi fena dır fakat üstü yükseliş yaparsa güzel rakamlara işaret eder

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Teşekkürler takipteyim

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Sağol arkadasim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum