Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Nasibinde yoksa herşeyin bir vesile olduğunu unutmamak lazım dostum. Hakkimizda hayırlısı olsun her konuda.
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Yüklü alımlarım yok eser benim 5 10 neyse artanla alıyorum fiziki gram. 2020 de tüm gumuslermı satmıstım yatırım için. bu ara gene ufaktan topluyayım diye niyetleniyorum daha önce tam alacakken saolsun kktkutp aldırmadılar 17xx onslar gelecek dye 21xx den kaçırdık alımları.. sonra 17xx ciler 25 den 28 den alım önerdi 1 ay sonra şaka gibi:)
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Bı oyun ceviriyorlar ama bilmek anlamak tamamen şans işi tamm grafik teknik yukarı yönlü diyor olması gereken bu fakat grafiklerinde oluşturanlar haber akislariyla piyasa yapıcılar tahtacilar vs. Bakalım dostum hepimiz için bereketli olsun en güzeli @HÜMANİST_ abinin dediği gibi kademe ile al kademe ile sat zararın olmasın. karin az olur ama zarar etmezsin panik işlem yapmazsan.
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Morgan Stanley uyardı: ABD hisse senetlerini zor bir 6 ay bekliyor
Eser bende böyle bir haber gördüm hisse senelerinden çıkış onsa yarar diye düşünüyorum.