Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()abı genelde bı yukselıs havası var haftasonu salmadı dukkat edersen coınlerde gıtcegı yere zaman sınırı yok bılıyosun 2 hafta var daha umıt her daım var burda sabırlı olan al sat yapmayan kazanır bence 2 hafta boyle gıtsın tramp gelınce salmasın daha da yukselsın
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Göbüllü Dostum,24 Ocağa kadar 2x yapsa süper olur. Doğrusu hiç ümidim yok.
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HakunaMatata_ ()Tamam abi bakacağım zaten dediğin gibi 4 ay veya 5 ay sonra kâr olmuşsa satarım.
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sattım 2 stoplu var bizim koltuk gitmesin:)) o oturacak diye nakitte var alttan alırım bereketli olsun arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bugun pazartesı ve mıcrosteategı btc alcanı duyurdu bugun ıcın o alınca dusuyor hep ama cok alt bekleme tramp koltuga oturana kadar 24 ocak da dahıl her satıgını altan alma sansın az
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bitco sunmeye başladı düşerse alirim
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()burda al dıyenler ıcınde sayılı olsamda su boga oncesı haklı cıkcam ıcın dedım sana tepeden alma sadece
HakunaMatata_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HakunaMatata_ ()Teşekkür ederim abi bana bir büyüğüm sordu ne kadar giderse üzülmezsin diye bende 1000 lira gitsede üzülmem dedim. Daha fazla param var ama çok fazla değil. Sanırım gümüş alacağım. Hesap açarsam yine 1000 liralık coin alacağım. Bol kazançların olsun abi
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Evet dostum sen kendine ve yatırımına inanıyorsan seni kimse tutamaz Allah da yürü ya kulum derse bin liran 1 milyonda olur sana paraya yemek ye diyenlere takılma üstat çay çurba cugra parasına short açar senide kendi gibi gördü demekki:)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()İyi pazarlar dostum
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Aynen öyle
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Eyvallah cümlemize
0BeğenmedimŞikayet
HakunaMatata_ ()Bereket versin inşAllah daha çok kazanırsın.
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HakunaMatata_ ()Ben 1000 lira ile işlem yapmayacağım ki. Buradaki abiler kriptoya bulaşma istersen 1000 liralık al dene dediler. Bende alırsam kripto 1000 liralık alırım dedim.
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Rica ederim . Yeter ki test etsin.
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Ayhan Hocam mutlu pazarlar
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Dalga geçiyor, ben engelledim
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Benim kasa 2023 hazirandan buyana şu anda 3x seviyesinde. İdare der durumda.
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Cevabınız için teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Yahu genç kardeşim Allah'ını seversen alay mı ediyorsun maytap mı geçiyorsun.1000 tl ile günlerdir yatırım tavsiyesi istiyorsun. Altın dolar alsan bir yılda yğzde 30 bile artsa para olur 1300…kripto alsan üçe bile katlasa olur 3.000 tl! lokantaya git bi et yemeği tatlı salata ye 1000 tl tutar. bir yemek parasıyla yatırım mı olur? şimdi malın biri kalkar parasını küçümseme der! AKIL VAR İZAN VAR 1000 tl ile ne yatırımı git iki gün yevmiyeli bi işte çalış 3.000 kazanırsın kafamı buluyorsan forumla?
0BeğenmedimŞikayet
HakunaMatata_ ()Umarım kazançlı çıkarsınız. Yazılanları okuyunca daha çok insan zarar etmiş gibi görünüyor.
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Dostum mart ortasına kadar çok zaman var , bakalım nasıl şekaillenecek :) O nokta bir önceki ayı başlangıç seviyesi usd t dom bazında. O noktaya kadar direnceğim şayet test ederse :) Zaten o seviyeye gelsin btc dom düşüşü ile birlikte istediğimiz resim fazlası ile oluşur kanaatimce.
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Mukadderat , ben 20-25 k dan beri alıp satıyorum kendim için son sınırı çizdim. Şimdilik elimdekileri zorlamaya devam ediyorum. Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Burada bakacagimiz etkenlerden birisii de total hocam. Total 9 milyon iken usd t 3 olması başka. Total 3.5 iken usdt 3 olması başka. Ayrıca usdt kullanım iptali var Avrupa tarafında. Zamanı geldiğinde bunu da değerlendirmeye almak durumundayiz
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Bu fiyatlama gerçekleşirse tabiki olumlu. Şayet usd t dom o seviyeye gelsin zaten daha düşecek alanaı kalmamıştır artık fiyatlanan fiyatlanmış olur benim için ama henüz o seviyede değiliz. O noktadan sonra şansımı zorlamam demek istedim.
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Kusura bakmayınız grafikten anlamıyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam, şimdi bu söyleminiz olumlu mu olumsuz mu ?
Yeter ki çalışsın
Ekranı kapatıp giderim
0BeğenmedimŞikayet
HakunaMatata_ ()Grafikten anlamam ama ben daha başlamamıştım beni de kimse tutamaz.