Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Rica ederim bu yükseliş devam eder mi acaba tekrar aşağı basarlar mı acaba
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Kusura bakmayın ben alt coinde destek direnç çok fazla bakmıyorum. Pek fazla işe yaradığını görmedim. Elimde 30 adet ürün var , çıkışın veya düşüşün hacmine , o anki göstergelere göre alıp satıyorum.
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ben al sat için dememiştim direnç destek sormuştum
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Rica ederim, şayet test ederse tekrar bakarız o vakit.
Şaşkın_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şaşkın_1221 ()Emeğinize sağlık usta. Yol gösterici bir açıklama oldu benim için. Çok sağolun.
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Adı üzerinde kripto borsası , yani hisse senedi piyasası , forex piyasası ne derece soyguncu ise burasıda onlardan farklı değil. Bilmeyenler uğraşmasın heves etmesin . Tehlikeli bir piyasa.
Trio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Ben hiç alıp satmadım. Genel trende ayak uydurur gibi duruyor.
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Bu btc dom çıkarken coinler yeri öpüyor, inerken niye tersi olmuyor, burda bir dolandırıcılık yokmu kardeş
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Valla niye yalan söyleyeyim şayet test ederse 13,40 - 14,00 arası görürsem kendi adıma %50 önlem alırım. Diyelim test etti 9,50 den 13,50 ye çıkış en aşağı 1,5-2 puan düzletme verir gibi.
Tabi bunlar şu an için afaki şeyler olur test edilirse eş zamanlı btc , btc. dom ve usd t. dom bakmak lazım. Şimdilik sadece temenni.
Şaşkın_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Hocam orca ya da bakabilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın_1221 ()13.4 others seviyesinden düzeltme beklentiniz var mı usta? Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Hadi others. d. aslansın sen :) Yaparsın. 3 . tur 11 seviyesini yukarı kırmayı deniyoruz.