Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bol kazançlar kardeşim düzelir sıkıntı yapma evet her ne kadar aşağı gitsede henüz kalıcı aşağı inişlerde değiliz inş
Kanca06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kanca06 ()Teşekkür ederim hocam yorumun için
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Ben o şekilde tavsiye etmem kardeşim eğer vade sıkıntın yoksa artık olan olmuş der çıkmasını bekle derim çünkü zarar es geçicek kadar değil ha ne olur belki bir ihtimal %15 kadar nakite geçebilirsin bir nebze olsun en azından alttan alma ihtimalini değerlendirirsin olduda full çıkma gibi bir niyetin varsa çıktığın bölgenin bir tık üstüne alım emri bırakıp nakite geçersin olduda yürüdü o vakit en azından çıkışı kaçırmamış olursun nasılki altta düşme ihtimaline karşı stop bırakıyorsak yukarıya çıkma ihtimaline karşıda belli yerlere alım emri bırakılabilir ama yinede panik işlemlerden kaçının derim
0BeğenmedimŞikayet
Kanca06 ()Hocam zararına satıp 87 88 seviyelerini bekleyip tekrar alma zamanımı sizce yoksa bir miktar daha yükseliş olup öylemi İnece görüşünüz nedir şuan 2800 dolar zarar var net içeri bu sefer çok aldı destek de yapamıyorum ortalamayı düşürmek için
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()İyi akşamlar ben btc 87200 gibi bir değer bekliyorum esasen eth nin 3050 olması benim için yeterlidir o vakit altların hareketi başlamasını bekliyorum elinizde mal varsa makul seviyeye stop bırakılabilir
0BeğenmedimŞikayet
Kanca06 ()Hocam iyi akşamlar btc düşüş nereye kadar gider sizce bu seviyelerde satıp altlardan tekrar girsem mi nedersiniz kardan zarar biraz büyük yoksa bekleyimmi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()İşin özeti ne zamanki eth 3050 seviyelerinde gördük işte o vakit altlarda alım zamanıdır şuan için btc den çok eth yi takipteyim yani 2025 eth yılı olabilir güzel bir çıkışın arefesinde görüntüsü mevcut patron
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Vardır bir planları patron
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sağolun müdüre hanım sizlerede inş
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()5 ocaktan önce dönmez tahminim 88 82 78 bu 3ünden biri yanmadıkça düzeltme tamamlanmaz 5 ocakta trump devir teslim fiyatlama start alır
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Piyasa kimin ne kadar içeride yada kimin ne kadar karda olduguna bakmaz, ama ben btc de 82 78 arasına bir düşüş bekliyorum o sırada alt coinlerin pestilini çıkarabilirler sonra elekten son elenenlerle vedalaşılıp 3 aylık bir alt boga bekliyorum planımı ona göre yaptım kaspa 0.10 gelmedikçe almam demiştim hatırlarsan oraya yaklaşıyor kaspa 0.096 0.076 arasınada krema alışları koydum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()kızılhafıye yuzde 130 dıyor sa toptan genel yukselıse en fazla demek ıstedıgı 2 .5 kat oda kesmezkı kımseyı zaten cogu kımse ne kadar ıcerde bellı degıl
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Aslında bu piyasanın sahipleri 4 yıllık kaybı 1 haftada telafi edebilirler ama nedense 4 yıldır alt coinlerin geneli kaderine terk edilik gibi sahiplenen yok yani
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Evet klassonra yar saçların lüle lüle bitco sana güle güle deriz ben ilk fırsatta sepeti boşaltılır Lsat devam yük oldu bana artik
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bereketli güzel yıllar mudurum
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Trum devir teslim öncesi bir göstermelik uçuş olur trump görevi devir alınca bir çakış 26sı itibariylede 3 aylık bir yeşerti bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()%20 ideal patron ordan %60yukarı atar ardından %10 düşüş %30 çıkış bayrak flama çalışmasına girerler altlar ywni totalde altlarda bir %130 luk bir çıkış oluşur ardından güzel bir ayı piyasasına girmiş oluruz
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yinede ben ümitliyim btc de 136k yakıcaklar tabelada yalnız altlar da iş biraz değişik baktığımda çıkıcak olanlar belli başlı coinler abuk sabuklar ümitsiz vaka devam eder gibi patron
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben 2 sınden 20 sıne kadar rallı beklıyodum tramp gelınce duser dıye bılıyom ama 2024 de ezmeye doymadılar 2025 dede devam ozaman
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Ee dedik zaten ocak ayına kadar alt coinlerden bişey beklemeyin diye, 25 günde neler olur bilinmez ama zalım hareketler olabilir alt coinleri iyice ezebilirler
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()26 ocak a kadar bu sıstem elındekı malı yarı yarıya dusurur daha klas kar mar bırakmaz ıcerısının ıcerısıne alır
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()26 ocak dostum aylardır söylüyorum 26 ocaktan itibarende düzelmezse bu piyasa başımı alır giderim 4 senedir short bogası olan bir piyasamı olur paranı tezek alıp stoklasan bundan çok kazandırırdı