Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Geri vites var ya r ye alınca arkada stop lambaları yanıyor öyle oluyo :))
Btc şimdi 94700 50 binlerde hocalar düşecek dedi sanayide tüpçü olan hocalar :)) bende almadım şimdi aldım 10 binlik
Param 9500 e indi ya sabır artacak dedim satmadım 4 te 1 ini satsam iyiydi btc 94200 e geldi zarar artıyor
Hocaların biri 93800 beyaz çizgi demişti ne anlar o dedim yine satmadım
91000 e indi yine satmadım
Stop neydi ?
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()13 ve24 yanlış 23 ve 24 geçerse artar
19 aşağısı kalıcı olursa sat bilemem
Yani her obo çalışır fiye bir kural yok
Vadeli tarafı iniş ve çıkışları hızlı olabilir parçalı stop yapım inerse
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yanlış görmediysem günlükte obo var 13 ve 24 geçmezse 19 aşağısı 13 civarına kadar inebilir link
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Link aldim bim den çilekli içtim bitti hocam:))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Linkusdt 24 üzeri kalırsa 38 e gider 19 dan inerse 17 ve 11 dip noktaları görülüyor 4 s grafikte
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()eyvallah zamanla anlıyor ve hissediyor insan
riski doğru yerde açarsan çok kazanırsın. Umarım her riskim böyle olur ytd
KIK9GY için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()Yeni mi anladın? Öylesi var elinde olmayan şeyi gelir kötüler insanlar satsın zarar etsin vs. Bunu yıllar önce yaşamıştım. Gelip sterlin kötüleyen olmuştu. dolar 5 lirayken batkacaksınız diyen mi? seni tanımıyorum ama umarım daha çok kazanırsın. dikkat et.. büyük riskli açmışsın...
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()zamanla şunu anlıyorsunuz kazanmak çoğu kişinin hoşuna gitmiyor
hayatın her alanında olduğu gibi
hani derler ya dostu kötü zamanda değil iyi zamanda anlarsin diye
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Benim burada rahatsız olduğum kimse yok tepki verdiğim konular da önemsiz coin sorun cevap gelmezse tekrar sorun bazen 5 kez de yazsam yorum çıkmıyor bu kronik bi sorun
Çevrimdışı bakıyorum yazdığım yazı çıkmıyor
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()şu yorum niye ek si yedi para kazandım diye mi
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Konu ne konfor olayları ise sana konfor yok istersen eleştir beni :))
Benim burada kimse ile sıkıntım yok sadece fazla usta olan yada olduğunu sananlara ayar oluyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()@Coin_üfleyen alt yoruma baksana kari aldim muazzam
1BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()sattım bile
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Alem adamsın kar erirse Manuel stop yap parçalı :))
Bereketli olsun :))