Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Ben grafik olarak dikkatimi çeken iniş rakamına yada yükseliş rakamına bakarım
Boğa btc için 40 k lardan 108 e çıkarak btc için geldi deriz fakat iniş çıkış yapıp yükselişe geçmesi yada düşüşe geçmesi alan satanların bundan sonra ne yapacağına bağlı yani görünce onu zaten iş işten geçiyor Boğa bitmedi yada bitti demek yanlış olur
Trio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Usta boğa bittimi sencede, bu ara herkes dillendiriyor bunu, senin fikrin ney
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Elimde olsa keşke
Ben bir ile üç beş vakit geçiriyorum
Long short hablre değişiyor
Btc ve totalde hacimler çok az birkaç pump dump coinde dönüyor para onada bin kişi ni araya gelsek gücümüz yetmez
93400 ve 92 400 btc stop noktası ordan inmezse artabilir bilemiyorum , ))
Kolay gelsin herkse
AyazAras için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Döndür usta şu piyasayı artık:)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Act yi hafiften yapıştırdım. :) roe 200 de radara girdi :)) parçalı stop loading :)) 0.276ü aşağısı yapmazsa iyi
Btc de 96700 ve 98200 geçerse yükseliş teyidi netleşir 94600 beyaz çizgi şimdilik
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()hopppaaa yapistir###; )))dostummm; )))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kırmızı ok i... gaz a. gaz dolum tesislerine gidiyo 44 bin loading :)) 25 bin loaading
AA 108 olmuş 92 k loading
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()yesil ok... sectim ben dostum; )))devammm###
0BeğenmedimŞikayet
Yeniadam ()Çok sağolun. Artık bekliyoruz zaten yapcak birşey yok. Ağalar ne zaman derse o zaman yükselteceğiz anlaşıldı
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Grafik te renkli formasyon lar yanıltmasın arz talep durumu onları çabuk harcar yada yeşertir
Orasını tahmin etmek alıcı satıcı arasındaki rekabete bağlı
A yada b şahsının boğa geldi ayı geldi demesiyle olmuyor maalesef
Yeniadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeniadam ()Hadi inşallah