Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0442 15:22:22
EUR 36.8075 15:22:22
USD 35.2263 15:22:22
ALTIN ONS $2630.8200 15:22:22

Konu: 27.12.2024 Piyasa Değerlendirmesi

⭐⭐LostPassengerr ()
Bitcoin
2021 sonuna dönmesin sonumuz diye bahsettiğim tablo bu. İki resimi kıyaslarsanız anlarsınız. Belki de boğanın ikinci bölümünü yaşadık ve bitti.

Benim için bugün ve yılbaşı çok önemli… Olmazsa zorlamanın anlamı yok shorta döneriz…

Yorumlar (24)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Aynen öyle. Tamamen bir btc boğası izlemiş olmakla kalırız

Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Savaş006 ()

Buna aylıkta bakarsan daha 2. Yükseliş olmamış ki

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Hedef 108 k bir daha olmalı ytd

Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sherloch ()

92500 seviyesi aşağısında ki kapanışlar sıkıntılı olacaktır.

LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Savaş006 ()

Ben de senin gibi ASLA btc den para geçişi olacak bi boğa temenni etmiyorum. markete para girmeli. btc 120 k ya gelmeden altların canlanması boğayı çok cılız yapar…

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Tabi ki o daha iyi . ozaman çok daha iyi bir tablo çıkar.

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Acıkcası btc den para geçmesindense piyasa para girişi olarak altlara gelmesini tercih ederim dostum.

Binance borsasındaki bitcoin rezervleri 2024 yılı başından bu yana en düşük seviye olan 570.000 BTC'nin Altın a düştü.

Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Selam dostum riskli piyasa herşey ihtimal dahilinde. Ben olaya şöyle bakıyorum. 73 k da dahi altların dominansı 13,50 test ettiğinde bir çok coin btc 108 k test ettiğinden daha yüksekti. Btc yi taşıyan usd t den gelen para ve altlardan emanet olarak btc ye akan para idi. Olurda btc den altlara para akışı olursa ve buna bağlı olarak btc de güç kaybı oluşursa bu beni hiç ama hiç üzmez.

0BeğenmedimŞikayet

Mawerick77 ()

Bizde boga yasamayan alt coinlerden alırız :)

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaaslan ()

Patron her noel başlangıcı ve bitişinde btc yüzde 30 a yakın değer kazanmış en azından 2017-2020 yıllarında böyle tarih tekerrür etmez mi ?
Ve daha önce boğa dönemlerinde btc 50 günlük ortalama Altın a düşmemiş düzeltmelerde ! Bence ayı sezonu demeyelim çünkü yıllar sürüyor yalnız ayı piyasasında diyelim herhalde Ocak ortasına kadar düşer arada birde tepki alır altlar avea için tabi btc bazlıda bakmak lazım ama düşüş nedenim biraz da buydu

1BeğenmedimŞikayet

Kamyoncu31 ()

Teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

Kamyoncu31 ()

Teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

Kamyoncu31 ()

Teşekkürler

3BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

2021 de turuncu cizgiyi görüyorsun. Trend cizgisi o kırılınca maldan cıkmak gerekiyor işte. Bu yıl da trend cizgisi mavi olan suan bugün cökse piyasa 83k dan geçiyor. Her geçen gün zaman geçtiği için bu rakam biraz daha yukarıya cıkacak.

İlla rakam takip etmek istiyorsanız günlükde alt tepeleri birleştirerek bir trend cizgisi cekin ve onu takip edebilirsiniz.

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Hocam nasıl bir yol izleyelim, hangi rakamları takip edelim?

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

tarıh derken bayram mudur hıc acımıyorlar

2BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Tarihi falan bosver.
Cok dikkatli ilerleyip her an tetikte olmak zorundayız. 2021 de cıkın çökecek dediğimde de burdaki yüzlerce kişi hayal görüyorsun demişti. Cünkü kimse kaybetmek istemez. Tekrar aynı sahneleri yaşamasın kimse ve herkes cok dikkatli ilerlemeli.
@Mazlum21 bunun için uğraşıyoruz inan bana.

göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mazlum21 ()

Hocam wallahi hiç bir şeye özülmem ama 2ayda kazandığımızı bir haftada verdik ya üstüne sanki ana sermayedende gidiyor

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

ben mart basına kadar beklerım ocak ortası onemlı bence

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Sakin kalalım.
Önümüzü arkamızı iyi görmemiz lazım ve ona göre hareket etmemiz lazım.
Her ihtimali değerlendirmek zorundayız. Sadece bunun için paylaştım.
Eğer tamamen shorta dönersem yazacağım

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Beni tek düşündüren tablo bu @Sherloch @Auto™

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Hocam, iki gün öncesine kadar 120 bin beklentiniz vardı. Sizi ilk defa böyle görüyoruz

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Henüz erken. Bir haftaya anlarız. Umarım ayıya dönmemişizdir.

Mazlum21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mazlum21 ()

Hocam ayı belirtileri ağır basıyor sanki

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum