Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim hocam
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Toparlayacaktır ustad. Yine ma50 yi ziyaret ederiz Altın a doğru bir iğne atar en fazla.
Şuan günlük de ma50 95044 e kadar yükseldi
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Değerli Hocam, buradan toparlar mı sizce?
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Defalarca bir işe yaramadığını sebep değil sonuç olduğunu söylediğim gösterge :)
Trio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Usta btc dom grafiği kafayı yedi, aşağı doğru kafayı dikti
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yükselmeden nasıl milleti içeri cekerler.
Yükselecekki adından söz ettirecek ki piyasa , sonra da milletin parasına çökecekler
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Yükselipmi düşecek yoksa yükselmeden düşecek mi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Cnnde abdnin 30 trilyon borcunu kripto ile ödemeyi düşündüğü söyleniyor. Bizi zengin etmek icin yükseltmeyecek tam tersi gelecek olan ayının sebebi o olacak
Executive için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Executive ()Haber kaynağı nedir? Tramp a mele falan ama bunu çevir en arkadaş tam a mele sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()3 ayda ne olcaksa olcak en gec nısan mayıs sonu coker pıyasa btc rallı 16 k ekımde basladı tramp ı beklıyor coınler
1BeğenmedimŞikayet
Trio ()Bu haber yenimi, google den arattım yok böyle bir haber, link varmı haberin