Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0263 12:05:14
EUR 36.5348 12:05:14
USD 35.4829 12:05:14
ALTIN ONS $2703.3100 12:05:14

Grafiği gönderen: Auto™

Polkadot psikoteknik analiz :) Bence şu anki ruh halini yansıtıyor gibi .

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

bendende###Helalll... lost... kardes; )))

LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Helal olsun.
İyi yada kötü olduğum herkese hakkım helal olsun

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Kimse ne olacağını bilemez tabi ki , genel beklenti ne yönde ise tersi olduğu doğrudur , fiyatlamaya göre yeniden hamle yaparız esnek olmak gerekli.

Trio için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Trio ()

Herkes mart ta satıp gideceğini yazıyor, piyasa yapıcılar sosyal medyayı takip ediyorsa bu fırsatı verirlermi acaba, işallah kaçış rampası vardır

Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Helal olsun, asıl siz helal ediniz hocam, emeğiniz geçiyor.

8BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Hayır negatif değilim.

Bazen aklınızı karıştırıyor olabilirim ama bunu bilerek yapıyorum. Bu yüzden iki yönlü bakıp da görmeniz için uğraşıyorum.
HAYAL SATMADIM SATMAYACAĞIM DA.

Bazen de yazı dilinde sert yazabiliyorum ama mizacım böyle sertlik ya da azarlamaktan değil.

Herkes hakkını helal etsin.

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Aynen dostum hakkımızda hayırlısı.

aseltech için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Önce bir yükseliş görelim sistemden kaçırırız bir kısmını el küçülterek devam ederiz olmadı. Yaparız bir şeyler yeter ki yukarı dalgalanma devam etsin. Yoksa al sat ile cebelleşip dururuz.

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Hocam, dün akşam pozitiftiniz, moraller iyiydi, bugün negatif ve ümitsiz.

0BeğenmedimŞikayet

aseltech ()

mart ayında boğa olmamasına rağmen 4-5x yaptı bir çoğu , şimdi de bunun üzeride olacağı kesin gibi bakıyorum hayırlısı inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Evet haklısın Son güne kadar zorlamnın da anlamı yok , riski azaltarak el küçültereke o zaman zorlarım bir miktar ama şu an için bence henüz erken , daha çıkışı görmedik çoğu coinde bakalım artık şimdiki yukarı ivme son derece önemli . Yatrım tavsiyesi değildir.

aseltech için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Hepimiz martı bekliyoruz da hepimizin beklediğini verirler mi sence ?
Biraz önce yıllara göre yükseliş ve düşüşleri paylaştım. Umarım sonumuz 2021 sonu gibi olmaz…

0BeğenmedimŞikayet

aseltech ()

geçen sezon btc halvingten 11 ay sonra düşüşe geçmiş , seneryo aynı olursa bence mart 15 son gibi ama oraya kadar bile kalmamak lazım ne olur ne olmaz

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Ben dün takip ettiğim zaman çizelgesini paylaşmıştım. Benim tası tarağı toplayıp kaçacağım son sınır mart ayı ortalarına denk geliyor. Artış yaşanırsa kademeli el küçültüp sistemden çıkartacağım o tarihe kadar artık ne yapabilirsem.

2BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

12.12.2020 yükseliş başladı
01.12.2021 çöküş başladı
31.12.2022 yükseliş başladı
2023 Aralık yatay
2024 ocak düşüş
07.02.2024 yükseliş başladı

Şuanda yükselişle devam etmediğimize göre bizim iş ocak ortasından sonra Şubata da kalabilir

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Selam dostum , az kaldı bence . Kendi adıma yukarı ivmelenmeyi görürsem motivasyon ve sabır daha da güçlenir bence. Düzeltme biraz fazla derin oldu neredeyse start noktasına getirdiler çoğunu ama ben hala umutluyum.

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Sevgili dostum herşey pozitif herşey olumlu ama bir türlü beklenilen gelmiyor maalesef

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• act2
  • Total4
  • Mexc7
  • 2715 takip noktası4

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum