Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Amin. Cümlemizden razı olsun
elnino23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Dostum 2,45 ve 2,80 büyük direncler
Mazlum21 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ozgee2 ()Hocam yine nokta atışı yaptınız sayenizde tam dediğiniz yerden çıktım wld de.
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
elnino23 ()Abicim Allah senden bin kere razı olsun bugun grafigi gordum alim yaptim zarari kurtardim sayende
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum21 ()Tşkler wıf çıkış yeri neresi olur dostum
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Dostum senin icin hala aynı fikirdeyim. Sadece parça seklinde bitcoin yada ethereum derim.
Altcoin illa alacam dersen suan takibimde olan hareket etmemiş bir tek wif var.
Mazlum21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum21 ()Sn hocam nakitte kaldım gidişat neyi gösteriyor
1BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Bence evet zaten yukselmis
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Sence:)
Blue06 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Cyber icin zamanında benimde calısmalarım olmustu evet, güzel coin
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Sadece o değil maalesef dostum , ıd ve cyber de aynı keza hala tutuyorum elimde. Hakkını vermek lazım majorlar sayesinde ekmek yedik.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Tobo görünümü 2.80 gösteriyor.
2 hafta önce de günlük de çizdiğim gartley ise 3.07 gibi bir rakam gösteriyor.
Selaha için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Cokk cokkk daha yukarılarda olmalıydı ama neden bu kadar yavaş ve düşük kaldı bende bilmiyorum.
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Güncel halini attım dostum evet
Blue06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selaha ()Hocam wld nasıl bı yol alır içerde takılı kaldik
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Bende var bir miktar dostum. Çılgın bir coin tek sıkıntısı orada :)
1BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Emeklriniz icin tsk herhalde y<kselecek ok yukarı göstrtiyordoğrumu hoczm
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()1BeğenmedimŞikayet
İnsan_kaynakları ()Elinize sağlık, teşekkürler