Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0263 11:15:19
EUR 36.5348 11:15:19
USD 35.4829 11:15:19
ALTIN ONS $2703.3100 11:15:19

Grafiği gönderen: Poyraz__Yeli

[grafik d=354937_GR20241219162204.jpeg][/grafik]

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

@katates_ üstad 2 saat önce üst yorumda ters bayrak diye yazdım arkadaşa hedefide yazdım ancak ben o fm nu takip etmiyorum diğer durum onu bozar diye. Yoksa seninde çizdiğin o fm teknik olarak grafikte var evet. Bende yön üste doğru onun için bu fm iptal bende.

Gümüşçü54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Diğer türlüsüne sebep almadım bakalım tamam

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Bu arada 29.6 engelini aşar bence bu grafik ancak 29 tepesinde veya 30 diplerinde frenler geriye salar sonra belki 29.6 ları destek yapar falan gibi. Üste hareket şeklim bu. Olumlu olan durum diyelim. Diğer türlüsü sıkıntı dostum.

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Los sanırım 29.64-67 direncini kırmaz üste diyor. Peki şuan 29.64 67 arası tepesi olan dipten sonra oluşan ters bayrak fm nu mu takip ediyor los? Hedefine bi baksın bakalım altta nereye denk geliyor. :) eğer burası çalışırsa senin beklediğin 28 ortası gelir ben ise 29.2 son dipten sonrasına bakmıyorum şu an dostum. Rasyo direnç kırması gerek 28 için. Oraya inerse rasyo direnç kırarsa zaten farklı bir durum olur. İnşallah olmaz diyelim. Ben umutluyum en azından rasyo direnç kırmaz herhalde diyorum bakalım.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Ben buradan başka bir yerde yokum dostum. :) siz takılın aranızda. İhtiyaç oldukça çizer bizim için çizerse eğer. :) bana göre rasyo direnç kırmazsa bu grafik dönmez daha alta üste devam eder 29.2 dip olur 31 Hattında direnç olur üst düşen direnç. Üstteki obo yani sağ omuz 32.3 te biten çalışırsa o zaman işler yaş. :))

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Dostum tepki için bile olsa 29.2 28.5-7 arası güzel 10 numara yerlerdir bilgin olsun. Ama 29.2 şu an için daha öncelikli bölgedir. Sarksa dahi bir alt 28 bölgesi zaten destek var ancak üste hareket aralığı kısıtlandı biraz ivme kaybı var ona dikkat etmek lazım biraz. Sonra ne olur bilmiyorum onada bakarız ama bu ara kısıtlı bölgelerde takılır herhalde. Yeni oluşumlardan sonra asıl hareket nasıl olur nereleri hedefler bakarız sonra. Şu ara pek aşırı sert hareketler zor gibi.

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

O çiziyor aramızda konuşuyoruz sende gel istersen :) mutlu oluruz bak 29.6 geçemezse dediği olur söyleyim tamam

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Los a söyle güncel hatları daha erken çizsin bunu daha önce verse sana daha iyi olacaktı. Obo baş kısmı dediği yer ile sağ omuz dediği yere çektiği hat düşen direnç hattıdır. Alttan gelen diplerden gelen hattır. Bu arası düşen kama olarak benim takiptedir. Bu hatlar güzel çalışıyorlar onun için ben sıkı takip yaparım bu hatları. Sana onun için alan 29.2 ye kadar dedim yoksa 28.5-7 arası derdim. :) buranın çalışma ihtimali birazda rasyo dirençte idi onun için. Her 2 grafikte tam temas sağladı. Bundan sonra ne olacak tam bilemesekte ben buradaki destekten destek alıp üste kadar devam eder diye düşünüyorum. Daha üstünü buradaki direnç ne yapar ona bakarız sonra. Arada alta kırılım yapan trend hatları var onlarada bakarız. Hareket aralığı değişti biraz o kesin.

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Bi önceki grafikte zaten sağ omuz max 31 civarı ordan yine buraların Altın a gelecek Yani Şuan burdan almak riskli zamansal olarak bana göre daha riskli ABD kapalı olacak Ptesi salı giderken para lazım olursa sıkıntı yaşarız aksi halde sadece işlem kaçırmış oluruz risk almıyorum bu defa dostum takipteyiz tamam

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

İşte burası bende düşen kama şeklidir. Bunu daha önce çizseydiniz bende 29.2 burası diye derdim size. Ben görsel olarak nereyi 29.2 dedim gösteremedim ama anlattım son diplerden gelen hat ve megafon üst hattı 29.2 dedim tam noktasal değeri ise 29.22 idi bende. Burası yatay destek tepesi ile kesişme yapıyordu onun için dedim 29.22 diye. Neyse şimdi çizilmiş ama göstermek için iyi olmuş buradan örnek veririz şimdi. O üstten gelen hatta dirençtir daha önceki senin satış yaptığın yer yani 32.3 tepesi zaten hem obo sağ omuzdu hemde bu üstten gelen hattın temas noktası idi düşen hat yani. Şimdi çıkışta yine oraya kadar alan var. 31.54 ile çakışır herhalde üstte. Zamansal olarak nerede temas edecek bakarız yine sonra. Anlık en fazla 31.8 gibi burası. Zamansal olarak geriye iner bu değer. 31.54 biliyorsun direnç orada kesişir belki zamanla. Sonra çıkışta bakarız yine.

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Ytd olmadan @Gümüşçü54 dostjm bak bakalım tamam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum